Algemene Voorwaarden

Ziggurat werkt volgens de NRTO-gedragscode, de algemene voorwaarden voor Particulier Onderwijs en Opleidingen en de algemene voorwaarden voor Beroep en Bedrijf voor Training en Opleiding zoals die tot stand zijn gekomen in overleg tussen de Consumentenbond en NRTO.

De bestanden kun je hieronder openen als .pdf-bestand. Op verzoek kunnen wij je de bestanden schriftelijk aanleveren.

Algemene voorwaarden

Gedragscodes

Klachtenprocedure

Het kan zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je training. Je kan hiervoor formeel een klacht indienen. In dit geval stuur je een mail naar Youssef op youssef@ziggurattaaltrainingen.nl. Beschrijf je klacht zo uitgebreid mogelijk. We doen dan ons best om binnen vier weken een goede oplossing voor je klacht te vinden.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Ziggurat Taaltrainingen hoog in het vaandel. Onze trainers hebben daarom altijd een universitaire graad in de taal die zij onderwijzen of moedertaalsprekers. Onze trainingen worden halverwege geëvalueerd en indien nodig wordt het trainingsprogramma aangepast. Aan het einde van de training krijgen alle cursisten een enquête. Ben je niet helemaal blij met je training? Laat dit ons weten via info@ziggurattaaltrainingen.nl.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

inschrijven nieuwsbrief ››

KWALITEITSKEURMERK

Wij werken graag professioneel en gecertificeerd. Daarom dragen wij het NRTO-keurmerk.

CONTACT

Kantoorlocaties
Wij geven trainingen in heel Nederland

Atoomweg 2-C
9743 AK  Groningen
Telefoon  +31 (0)50 - 72 00 202

Weena-Zuid 130
3012 NC Rotterdam
Telefoon  +31 (0)10 - 30 72 756

Scroll naar boven