Cursus Business English Writing

Met een slimme en effectieve taaltraining Engels bereik je meer!

  • VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Cursus Zakelijk Schrijven

Wil je vlekkeloos schrijven in het Engels, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je je kennis van je Engelse schrijfvaardigheid gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Business English Writing in Rotterdam verbeter je de schrijfvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, incompany of online.

Privetraining-Ziggurat.png

Privétraining

Wil je een cursus zakelijk Engels schrijven in Rotterdam die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk om beter te schrijven in het Engels. Je cursus zakelijk schrijven in Rotterdam houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. 

Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels schrijven voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties.

Groepstraining-met-open-inschrijving.png

Cursus Business English Writing

Wil jij je Engels verbeteren in een online omgeving? Kies dan voor onze Online Business English Writing-cursus. Na een persoonlijke competentietest zetten wij gepersonaliseerde schrijfopdrachten voor jou klaar. Deze schrijfopdrachten worden nagekeken door een professionele taaltrainer. Naast de schrijfopdrachten leer je ook relevante woordenschat en taalstructuren. Ook leer je online over hoe je nu een goede tekst schrijft. De online training passen wij helemaal aan op jouw doel en situatie

icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

PROFESSIONELE TRAINERS

Onze trainingen worden altijd door professionals uitgevoerd. Ze zijn universitair opgeleid, hebben een erkende certificering, of zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring.

icon3-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

SLIMME E-LEARNING

De e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo herhaal je alleen wat nodig is en wordt je leertijd buiten de les zo efficiënt mogelijk ingevuld.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

GERICHT OP JOUW WERK

We maken een taalcursus op maat waarin je vooral oefent met praktijksituaties. Wat je hebt geleerd kun je dan ook direct gebruiken in jouw dagelijkse werk.

icon2-onze-meerwaarde-ziggurat.png

LOCATIE & PLANNING

Je kunt je training wanneer het jou uitkomt laten plaatsvinden op onze leslocatie aan de Weena-Zuid 130 in Rotterdam, maar het kan ook gewoon bij jou op het werk. De planning passen we aan op jouw agenda. Je kunt je training overdag, 's avonds en zelfs in het weekend doen.  
icon4-onze-meerwaarde-ziggurat.png

CERTIFICAAT

Na afloop van je cursus Engels in Rotterdam ontvang je een voortgangsrapport, waarin we de resultaten van je training op een rij zetten. En de leerdoelen die je behaalt, daar geven we je een certificaat voor.

Onze meerwaarde

EEN JAAR LANG TRAINEN

In je online leeromgeving kan je tot een jaar na het begin van je cursus Engels in Rotterdam blijven werken aan je taalvaardigheden. Zo weet je zeker dat wat je hebt geleerd écht blijft hangen.

HET TEAM VAN ZIGGURAT

afbeelding1-hetteam-home-ziggurat.png

IAN REITSMA

trainingsadviseur

afbeelding2-hetteam-home-ziggurat.png

ILONA BRINKS-WISSE

trainer Duits

afbeelding3-hetteam-home-ziggurat.png

YOUSSEF EL BOUAYADI

trainingsadviseur

afbeelding4-hetteam-home-ziggurat.png

MATHILDE BRENKMAN

trainer Frans

ophuis-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Fokke Ophuis

"Met e-learning kan ik de lesstof namelijk oefenen wanneer het mij uitkomt."

lees verder ››
de-jonge-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Filip de Jonge

"Alle medewerkers moeten ten minste een bepaald niveau van het Engels of het Duits beheersen. Om dat te bereiken, roep ik vaak de hulp in van Ziggurat."

lees verder ››
meer-klanten-referenties-ziggurat.png

Andere klanten

Ziggurat Taaltrainingen verzorgt sinds 2007 taaltrainingen op grote en kleine schaal voor bedrijven en particulieren.

bekijk onze klanten ››
  • Grotografie voor Ziggurat - Spredle - websize-1029.jpg

Leren naast de cursus Engels

Onze cursus Engels stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk in je eigen omgeving oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft wat je hebt geleerd beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo leer je goed zakelijk communiceren in het Engels. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer je dat moet doen. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Engels definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Engels? Neem contact met ons op. 

Bij ons krijg je de cursus Engels die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Engels nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm?

Vraag vrijblijvende offerte aan Vraag brochure aanChat met ons

Of bel ons via ​050-7 200 202

  • taaltrainingen-schema-ziggurat-taaltrainingen.jpg
Scroll naar boven