Cursus Zakelijk Duits op Maat

Beter zakelijk Duits binnen een maand,
met virtuele lessen of op locatie!

 • Gericht op jouw organisatie
 • 95% communiceert beter na 1 maand
 • 3.000+ tevreden cursisten

Bereik meer in je werk met een taalcursus Duits, virtueel of op locatie!

Ziggurat geeft al meer dan 10 jaar Duitse taaltrainingen op maat voor de zakelijke markt en hielp al meer dan 3.000 enthousiaste professionals een stap verder in hun carrière.

Vraag offerte aan ››

Certificaat.svg

Gecertificeerde trainers

Ons succes hebben wij behaald dankzij onze gecertificeerde trainers. 

Locatie.svg

Virtueel of op locatie

Je training kan in de vorm van virtuele lessen, maar kan ook op leslocaties door het hele land en bij jou op het werk.

E-Learning.svg

Ziggurat-E-learning

Op maat gemaakte e-learning zorgt ervoor dat je snel leert en onthoudt wat je nodig hebt.

NRTO.svg

NRTO-Keurmerk

Ziggurat Taaltrainingen draagt het NRTO-keurmerk als erkenning voor kwaliteit en professionaliteit.

3.000+ succesvolle trainingen op maat

Ton-Modderman2.png

Ton Modderman, ZZP-er

“Uit het intakegesprek kwam naar voren waar ik precies behoefte aan had en bespraken we hoe ik snel mijn doel kon bereiken. Het werd een intensieve individuele taalcursus: ik kreeg twee weken lang drie uur per dag les.”

Peter-Kloosterhuis-2.jpg

Peter Kloosterhuis, Ufkes Greentec

“De flexibiliteit en de mogelijkheid van e-learning gaven voor mij de doorslag. Ziggurat houdt bij de taalcursus rekening met mijn volle agenda: ik kan per week aangeven wanneer ik les wil hebben en online oefen ik wanneer het mij uitkomt.”

Geslaagd-cursus-Engels.jpg

Upgrade je skills:

 • Zakelijke e-mails
 • Rapporten schrijven
 • Beleefd en gepast taalgebruik
 • Presenteren
 • Zakelijke (telefoon)gesprekken
 • Uitspraak
 • Werkgerelateerde woordenschat
 • Juridisch Duits
 • Technisch Duits
 • Medisch Duits
 • Duits voor HR
 • Duits voor Managers
 • Financieel Duits
 • Verkoop en overtuiging
 • ...en nog veel meer.

Je leert precies de vaardigheden die je daadwerkelijk nodig hebt. Niet alleen kies je zelf op welke onderdelen je je wilt richten, maar we passen ook je lesmaterialen en e-learning aan op jouw doelen.

Tijdelijk met gratis competentietest:
Krijg de training die jij écht nodig hebt! 

Vraag offerte aan ››

Wat houdt de cursus Zakelijk Duits op Maat in?

Alle cursussen zakelijk Duits van Ziggurat Taaltrainingen worden gegeven door professionele taaltrainers die zich aanpassen aan wat jij nodig hebt. Je kunt je training op maat volledig online doen, in virtuele lessen met je eigen taaltrainer, maar ook op locatie. Ook onze
e-learningtool sluiten we perfect aan op jouw behoeftes!

Business-Engels.jpg

Indvidiueel of samen met collega's? 
Wij verzorgen individuele trainingen, maar je kan ook samen met je collega's een op maat gemaakte cursus volgen. Onze cursussen zijn geschikt voor 1 persoon tot en met grote workshops voor 50 personen. De lessen kunnen virtueel plaatsvinden, ook in het geval van groepen. Privétrainingen zijn ook op locatie mogelijk.

Flexibele Planning
Je kunt de training wanneer het jou uitkomt laten plaatsvinden in de vorm van online lessen (Virtual Classroom) of op een van onze leslocaties door heel Nederland. Je training kan ook bij jou op het werk plaatsvinden. De planning passen we volledig aan op jouw agenda. 

Materiaal en E-learning
Je ontvangt professioneel lesmateriaal toegespitst op jouw praktijk. Ook krijg je van ons op maat gemaakte e-learning die je tot een jaar na de cursus kunt blijven gebruiken. Zo kun je blijven oefenen en weet je zeker dat je vasthoudt wat je nodig hebt.

Cursus-zakelijk-Engels-klassikaal.jpg

Vincent-Slagt-1.png

Vincent Slagt, Kisuma Chemicals B.V.

“Met mijn docent bij Ziggurat voer ik nu rollenspellen uit die uit mijn dagelijkse praktijk komen. Daarnaast verbeter ik mijn woordenschat en grammatica, en schrijf ik teksten over onderwerpen die ik zelf aandraag.”

Fokke-Ophuis.png

Fokke Ophuis, Plegt-Vos Noord B.V.

“Ik kom een tot twee keer per week langs bij Ziggurat in Groningen. Ik werk dan intensief aan specifieke termen uit mijn vakgebied. Ik vergroot mijn woordenschat en oefen in het Duits met conversaties uit de dagelijkse praktijk.”

Erik-Overtoom.png

Erik Overtoom, Overtoom Brandexpertise

“Ik krijg een taalcursus Engels op maat, waarin de onderwerpen aan bod komen waar ik behoefte aan heb, zoals rapporteren en precies zeggen wat ik bedoel.”

Zo werkt het:

Offerte.svg

1. Offerte aanvragen

Op het moment dat we jouw aanvraag binnenkrijgen gaan we direct voor je aan de slag. We sturen je zo snel mogelijk all relevante informatie toe. 

Competentie.svg

2. Competentietest

Voor de start van de training word je uitvoerig getest en bespreken we je doelen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk trainingsplan op.

Lesprogramma.svg

3. Lesprogramma ontwikkelen

Na de niveaumeting ontwikkelen we een lesprogramma dat op jouw behoeftes is afgestemd. Na akkoord op het lesprogramma begint je cursus.

Cursus.svg

4. Cursus zakelijk Duits

De cursus gaat van start! Je les vindt virtueel óf op locatie plaats op de door jou gekozen tijd. Dankzij de koppeling met e-learning ga je sneller vooruit.

Diploma.svg

5. Geslaagd!

Na het doorlopen van het lesprogramma ben je geslaagd! Je krijgt een certificaat dat aangeeft wat je kan en op welk niveau. Hier houdt het echter niet op!

Na de cursus.svg

6. Na de cursus

Ook na de cursus kun je je kennis bijhouden dankzij onze e-learningtool. Door te blijven oefenen onderhoud je je nieuwe kennis.

Wat zijn de prijzen van de cursussen?
Voor individuele trainingen hebben we een aantal pakketten waaruit je kan kiezen. Vraag meer informatie aan om een overzicht te ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om een pakket samen te stellen dat past bij jouw situatie. 

Waar worden de lessen gegeven?
Je les vindt online plaats in een virtuele omgeving, óf op een van onze eigen locaties. Wij hebben onze eigen locaties in Groningen en Rotterdam. Ook gebruiken wij externe locaties in alle grote steden.

Kan ik ook les bij mij op het bedrijf krijgen?
We kunnen ook bij jou komen om lessen te geven. Vanwege de huidige situatie doen we geen groepstrainingen op locatie, maar voor één persoon is dit nog wel mogelijk. We kunnen in heel Nederland op locatie komen lesgeven.

Is de cursus gericht op mijn werkzaamheden?
Wij passen de cursus aan op jouw werkzaamheden. Wij hebben ervaring met veel sectoren, zoals medisch, juridisch, accountmanagement, technisch, secretariaat, management, etc.  

Hoe lang duurt een cursus zakelijk Duits?
Gemiddeld duurt een cursus ongeveer 20 tot 30 lesuren. Bij veel cursussen worden deze lesuren verdeeld in lessen van 1 of 2 uur, maar korter en langer zijn ook mogelijk. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Je bepaalt zelf hoeveel tijd je per week in zelfstudie kunt investeren, maar gemiddeld is dit zo'n 2 tot 3 uur. We houden rekening met hoeveel tijd je beschikbaar hebt bij het schrijven van je trainingsplan. 

  AANBIEDING:  

Cursus: Zakelijk Duits op maat

 • Virtuele lessen of op locatie, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt
 • Professionele en gecertificeerde trainers
 • E-learningtool op maat om je te begeleiden
 • Nu met gratis en vrijblijvende competentietest. Je zit nergens aan vast!

Offerte aanvragen

Jouw gegevens

Scroll naar boven