Grensverleggende zakelijke taaltraining Engels in Rotterdam? Al 10 jaar professioneel maatwerk voor de beste zakelijke resultaten!

 • VOLLEDIG OP MAAT
 • PROFESSIONELE TRAINERS
 • SLIMME E-LEARNING
 • GERICHT OP JOUW WERK

Wil je vlekkeloos communiceren in het Engels, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je je kennis van het Engels gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Engels in Rotterdam verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, met een open inschrijving of incompany.

De voordelen van een Ziggurat cursus zakelijk Engels

 • iedere training wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften, doelen en agenda 
 • je taaltrainer is een ervaren professional en native speaker 
 • je training is praktisch en doeltreffend en verhoogt je kennis het van Engels 
 • elke training kan in klasverband, 1-op-1, incompany, blended of helemaal online worden gevolgd 
 • wat je leert is meteen op je eigen werk toepasbaar 
 • onze taaltrainingen scoren gemiddeld een 8,0

Professionele taaltrainers

Bij ons krijg je altijd les van een professionele taaltrainer. Onze taaltrainers hebben namelijk allemaal een universitaire graad in hun taal, een erkende certificering, of ze zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring.

Locatie en planning

Je kunt je training volgen op onze leslocatie in Rotterdam of gewoon bij jou op het werk. Dat doe je wanneer het jou uitkomt, want we passen de planning aan aan jouw agenda. Je kunt je training overdag, ’s avonds en zelfs in het weekend volgen.

Buiten de les

Buiten de lessen ontwikkel je je zakelijke competenties met behulp van onze slimme e-learning. Thuis op de computer, telefoon of tablet lees je documentatie, bekijk je instructiefilmpjes en ander materiaal, maak je opdrachten en test je de nieuwe woordenschat.

Bovendien krijg je in de e-learning begeleiding van je taaltrainer en je trainingsbegeleiders. Zij beantwoorden alle vragen die je over de trainingsinhoud hebt. Verder kun je overleggen met je medecursisten en zo van elkaar leren. Je hebt zes maanden lang toegang tot de e-learning inclusief training on the job. 

Privétraining

Wil je een cursus Engels in Rotterdam die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels. Je cursus Engels in Rotterdam houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. Vraag hier een vrijblijvende prijsindicatie voor een Privetraining aan

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Vraag hier een vrijblijvende Incompanyprijsindicatie aan

Groepstraining met open inschrijving

Wil jij je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining zakelijk Engels in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent. Vraag hier een vrijblijvende Groepstrainingprijsindicatie aan

Meer weten over een cursus Engels? Vraag trainingsadvies

Bij ons krijg je de cursus Engels die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou in een gratis intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Engels nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm? Je krijgt een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

Het intakegesprek kan bij jou op het werk, op onze trainingslocatie en ook telefonisch. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake of vraag een offerte aan.

Maatwerk Taaltrainingen vanaf 2007


Ziggurat Taaltrainingen verzorgt sinds 2007 taaltrainingen op grote en kleine schaal voor bedrijven en particulieren.

Taaltrainingen in sectoren:

BOAS werkt


'Vier weken lang, twee uur per dag krijgen onze cursisten bij ons op locatie Duitse les van een trainer van Ziggurat.'

Andrey Belikov


'Ik wil hoe dan ook de taal leren, alleen al omdat ik niet zo’n vader wil zijn die geen Nederlands kan praten met de vriendjes van zijn zoontje.'

Ton Modderman


'Ik wist bij de start van de opdracht dat mijn Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau getild moest worden.'

De voordelen:

 • Volledig op maat
 • Professionele trainers
 • Slimme e-learning
 • Gericht op jouw werk
 • Inclusief certificaat
 • Een jaar lang trainen
Ziggurat Taaltrainingen
Weena-Zuid 130
​3012 NC Rotterdam
Tel: ​010-3 072 756
Contactformulier
E-mail

offerte aanvragen ››

boas-werkt-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

BOAS werkt

'Vier weken lang, twee uur per dag krijgen onze cursisten bij ons op locatie Duitse les van een trainer van Ziggurat.'

lees verder ››
andrey-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Andrey Belikov

'Ik wil hoe dan ook de taal leren, alleen al omdat ik niet zo’n vader wil zijn die geen Nederlands kan praten met de vriendjes van zijn zoontje.'

lees verder ››
modderman-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Ton Modderman

'Ik wist bij de start van de opdracht dat mijn Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau getild moest worden.'

lees verder ››

HET TEAM VAN ZIGGURAT

afbeelding1-hetteam-home-ziggurat.png

IAN REITSMA

trainingsadviseur

afbeelding2-hetteam-home-ziggurat.png

ILONA BRINKS-WISSE

trainer Duits

afbeelding3-hetteam-home-ziggurat.png

YOUSSEF EL BOUAYADI

trainingsadviseur

afbeelding4-hetteam-home-ziggurat.png

MATHILDE BRENKMAN

trainer Frans

Scroll naar boven