Cursus Zakelijk Engels op maat

Vloeiend zakelijk engels binnen een maand!

 • 10 jaar ervaring
 • 90% spreekt vloeiend engels na een maand
 • 3.000+ tevreden klanten

Bereik meer met een taalcursus Engels van Ziggurat

Wij geven al meer dan 10 jaar engelse taaltrainingen op maat voor de zakelijke markt en hielpen meer dan 3.000 enthousiaste professionals een stap verder in hun carrière.

Trainers.png

Gecertificeerde leraren

Ons succes hebben wij gerealiseerd doordat al onze leraren gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben! 

Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Door heel Nederland

Ziggurat geeft door het hele land cursussen Zakelijk Engels op maat. Van Groningen tot en met Zeeland, je kunt altijd en overal bij ons terecht!

Groepstraining-met-open-inschrijving.png

Ziggurat E-learning

Wij hebben onze eigen e-learning ontwikkeld voor onze studenten. We richten deze e-learning op maat in afhankelijk van jouw behoeftes.

Keurmerk.png

NRTO Keurmerk

Ziggurat Taaltrainingen is in het bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

3.000+ succesvolle trainingen op maat

Shell.png

“Door de jarenlange ervaring wist Ziggurat precies wat mijn problemen waren en hoe die op te lossen.”- Jan van Setten, Shell Nederland

ABN.png

“Na één maand sprak ik al vloeiend engels dankzij de zakelijke cursus van Ziggurat Taaltrainingen.”- Sjaak Bontjes, ABN-AMRO

Wat kan jij aan het eind van onze cursus?

 • Presenteren in het Engels
 • Onderhandelen in het Engels
 • Telefoneren in het Engels
 • Engelse vaktaal begrijpen
 • Culturele verschillen onderscheiden

Wil jij gemakkelijk kunnen presenteren in het Engels? Of goed kunnen onderhandelen met die belangrijke potentiële klant uit Amerika? Dankzij onze cursus zakelijke engels op maat is dit geen enkel probleem! Binnen een maand spreek jij vloeiend zakelijk engels.

Geslaagd.png

Nu met gratis competentietest:
Krijg de training die jij écht nodig hebt! 

Start de aanvraag ››

Wat houdt de cursus zakelijk engels op maat in?

Alle cursussen zakelijk engels van Ziggurat Taaltrainingen worden gegeven door professionele leraren die zich aanpassen aan wat jij nodig hebt. Ook onze E-learning tool sluiten we perfect aan op jouw behoeftes!

Materiaal
Al het materiaal wat jij nodig hebt leveren wij aan. Van boeken, schriften tot aan pennen, wij regelen het voor je!

E-Learning Tool
Tussen de lessen door hebben we een compleet op maat gemaakte E-learning tool die je ook na de cursus kunt blijven gebruiken. Door oefeningen te herhalen blijft de kennis langer hangen en gaat de kennis niet verloren.

Prive Training of Incompany Training
Wij verzorgen privé sessies maar ook incompany sessies. Dus je hebt de keuze om dit alleen te doen of samen met je collega’s.

Zakelijk Engels op maat
Een cursus zakelijk engels op maat houdt in dat jij zelf kan aangeven waar jij les wilt hebben. Of dit nu bij jou op kantoor is of op 1 van onze vestigingen, het is mogelijk. Ook het tijdstip van de lessen kun je zo indelen zodat het jou het beste uitkomt.

Ziggurat_instagram_Taaltraining op maat_POST_16.png
ABN.png

“De zakelijke cursus engels heeft mij geholpen bij het binnenhalen van een belangrijke Amerikaanse klant. Doordat ik, naast engels, ook was voorbereid op de culturele verschillen kon ik beter inspelen op zijn behoeftes.” - voorbeeld 1

Shell.png

“Ik voel mij veel steviger in mijn schoenen staan bij het onderhandelen met engelstalige klanten.” - voorbeeld 2

ABN.png

“Ik kon zelf de tijd en locatie aangeven voor de cursus, ideaal! Hierdoor kon ik het gewoon binnen mijn planning inregelen.” - voorbeeld 3

Zo werkt het

icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

1. Offerte aanvraag

Op het moment dat wij de offerte aanvraag binnenkrijgen gaan we direct voor je aan de slag. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om een niveau meting in te plannen.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

2. Niveau meting

Tijdens de niveau meting gaan we testen op welk niveau je zakelijke engels zich op dit moment bevindt. Door dit te doen kunnen we het lesprogramma perfect op jou aansluiten.

icon3-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

3. Lesprogramma ontwikkelen

Na de niveau meting ontwikkelen we een lesprogramma dat op jou behoeftes is afgestemt. Na akkoord op het lesprogramma begint de cursus officieel.

icon1-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

4. Cursus zakelijk Engels

De cursus gaat van start! Op de gekozen locatie en tijd zullen de lessen plaatsvinden. Door middel van de lessen en de e-learning tool zal je binnen no-time zakelijk engels spreken.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

5. Geslaagd!

Na het doorlopen van het lesprogramma ben je geslaagd! Hier houdt het echter niet op!

icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

6. Na de cursus

Ook na de cursus kun je je kennis bijhouden dankzij onze e-learning tool. Door de kennis regelmatig bij te houden blijft dit langer hangen.

Zijn er verder nog vragen?

Nee, ik heb geen vragen

Wat zijn de prijzen van de cursussen?
Voor individuele trainingen hebben we een aantal pakketten waar je uit kan kiezen. Vraag meer informatie aan om deze pakketten te ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om een pakket op te stellen die past op jouw situatie. 

Waar worden de lessen gegeven?
De lessen kunnen bij onze locaties in Groningen of Rotterdam worden gegeven of bij een van onze externe leslocaties door heel Nederland. Zo hebben wij locaties in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Zwolle, etc. etc.,

Kan ik ook les bij mij op het bedrijf krijgen?
Wij kunnen ook bij jou komen om lessen te geven. Dit is mogelijk door heel Nederland. 

Is de cursus gericht op mijn werkzaamheden?
Wij passen de cursus aan op jouw werkzaamheden. Wij hebben ervaring met vele sectoren, zoals medisch, juridisch, account management, technisch, secretariaat, mangemenent, etc.  

Hoe lang duurt een cursus zakelijk Engels?
Gemiddeld duurt een cursus ongeveer 20 tot 30 lesuren. Bij veel cursussen worden deze lesuren verdeeld van een les van 1 uur,  maar meer of minder is ook mogelijk. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Je bent per les ongeveer 2 tot 3 uur kwijt aan huiswerk, waaronder in onze e-learning. Weet je nu al dat je niet voldoende tijd hebt aan huiswerk? Dan houden we hier rekening mee met het opstellen van een trainingsplan. 

Aanbieding:
Zakelijk Engels op maat

Nog 1 keer op een rij:

 • De lessen vinden plaats op de locatie en tijdstip dat het jou uitkomt.
 • Professionele en gecertificeerde leraren
 • E-learning tool op maat om je te begeleiden.
 • Privé sessie of incompany

 TIJDELIJKE BONUS:
 Gratis competentietest

Offerte aanvragen

Jouw gegevens

Scroll naar boven