E-learning Business English op Maat

Verbeter je Zakelijk Engels op je eigen tempo met onze e-learning op maat!

 • Gericht op jóuw werk
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Slechts € 250 voor 1 jaar

Wat houdt e-learning Business English op maat in?

Een e-learningtraining op maat bestaat uit zelfstudiemateriaal op ons online platform. Dit zijn bijvoorbeeld filmpjes, opdrachten, assignments met persoonlijke feedback, overzichten en teksten. Dit materiaal stellen we voor jou samen, gebaseerd op jouw persoonlijke leerdoelen.

Certificaat.svg

Gecertificeerde begeleiders

Ons succes hebben wij behaald dankzij onze gecertificeerde online-begeleiders. 

Locatie.svg

Flexibiliteit

Een e-learningtraining kun je op je eigen tempo uitvoeren. Studeer wanneer het jou uitkomt.

E-Learning.svg

MemoTrainer

Onze e-learning zorgt ervoor dat je nieuwe kennis snel opneemt en onthoudt dankzij MemoTrainer.

NRTO.svg

NRTO-Keurmerk

Ziggurat Taaltrainingen draagt het NRTO-keurmerk als erkenning voor kwaliteit en professionaliteit.

Geslaagd-cursus-Engels.jpg

Kies zelf je leerdoelen:

 • Zakelijke e-mails schrijven
 • Rapporten schrijven
 • Grammatica beheersen
 • Zakelijk gepaste taal hanteren
 • Presenteren
 • Zakelijke (telefoon)gesprekken
 • Werkgerelateerde woordenschat
 • Juridisch Engels
 • Technisch Engels
 • Medisch Engels
 • Engels voor HR
 • Engels voor Managers
 • Financieel Engels
 • Verkoop en overtuiging
 • ...en nog veel meer.

Je kunt zelf de leerdoelen uitkiezen die je in je e-learningtraining Business English op maat wilt behalen. We verwerken zelfs materiaal uit je eigen vakgebied en dagelijkse werk in je oefeningen! Dankzij een uitgebreide competentietest weten we precies wat je wilt bereiken en op welk niveau.

Een persoonlijk leerpakket van 30 uur voor slechts € 250 
Tijdelijk met gratis competentietest.
 

Nu Kopen ››

Vincent-Slagt-1.png

Vincent Slagt, Kisuma Chemicals B.V.

“Met mijn docent bij Ziggurat voer ik nu rollenspellen uit die uit mijn dagelijkse praktijk komen. Daarnaast verbeter ik mijn woordenschat en grammatica, en schrijf ik teksten over onderwerpen die ik zelf aandraag.”

Fokke-Ophuis.png

Fokke Ophuis, Plegt-Vos Noord B.V.

“Ik kom een tot twee keer per week langs bij Ziggurat in Groningen. Ik werk dan intensief aan specifieke termen uit mijn vakgebied. Ik vergroot mijn woordenschat en oefen in het Duits met conversaties uit de dagelijkse praktijk.”

Erik-Overtoom.png

Erik Overtoom, Overtoom Brandexpertise

“Ik krijg een taalcursus Engels op maat, waarin de onderwerpen aan bod komen waar ik behoefte aan heb, zoals rapporteren en precies zeggen wat ik bedoel.”

Zo werkt het:

Offerte.svg

1. E-Learning aanvragen

Op het moment dat we jouw aanvraag binnenkrijgen gaan we direct voor je aan de slag. We sturen je zo snel mogelijk alle relevante informatie toe. 

Competentie.svg

2. Competentietest

Voordat we je e-learning samenstellen word je uitvoerig getest en bespreken we je doelen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk curriculum op.

Lesprogramma.svg

3. Leercurriculum ontwikkelen

Na de niveaumeting ontwikkelen we een leercurriculum dat op jouw behoeftes is afgestemd. Na akkoord op dat curriculum krijg je toegang tot e-learning.

Cursus.svg

4. E-Learning op Maat

Je begint met je e-learning! Je doet je persoonlijke opdrachten wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je persoonlijke feedback op assignments en kun je altijd de hulp van je begeleider inschakelen.

Diploma.svg

5. Geslaagd!

Na het doorlopen van je e-learning en het afsluiten van je eindtoets ben je geslaagd! Je krijgt een certificaat dat aangeeft wat je kan en op welk niveau. Hier houdt het echter niet op!

Na de cursus.svg

6. Na de toets

Ook na de toets kun je je kennis blijven bijhouden. Door te blijven oefenen onderhoud je je nieuwe kennis. Je hebt in totaal een jaar lang toegang tot e-learning.

Wat kost de e-learning op maat?
De kosten van e-learning op maat zijn € 250 voor ongeveer 30 uur inhoud (12 modules, inclusief 4 tot 6 assignments). Na de competentietest doen we een definitief voorstel over de opdrachten die in je e-learning komen. Als je meer wilt leren dan in 30 uur kan worden behandeld, dan krijg je een offerte. Je hebt 1 jaar de tijd om de e-learning af te maken. 

Heb ik een vaste begeleider?
Ja, je hebt tijdens je toegang tot e-learning één vaste begeleider. Hij of zij zorgt voor persoonlijke feedback op de assignments die je maakt en is daarnaast beschikbaar voor extra uitleg. Via het online berichtencentrum sta je snel en gemakkelijk met elkaar in contact.

Wat kan ik precies leren en is de e-learning op mijn niveau?
We ontwerpen de e-learning om perfect op jouw eigen leerdoelen aan te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld leren over standaarden voor zakelijke e-mails, zakelijke gespreksstrategieën en de woordenschat die daarbij hoort en hoe je een vergadering in het Engels leidt. Maar je kunt ook nieuwe opdrachten krijgen die over je eigen werk gaan of documentatie uit je eigen vakgebied.

Kan ik de spreekvaardigheid trainen met e-learning?
Ja, dat kan! Je spreekvaardigheid verbetert door veel te luisteren en te lezen in het Engels. Daarnaast kun je (met bijbetaling) een of meerdere spreekvaardigheidsoefeningen met je begeleider aanvragen, bijvoorbeeld via Skype, Zoom of Teams. Houd er wel rekening mee dat onze e-learning geen automatische spraakherkenning bevat.

Hoeveel uur studie heb ik per week aan de e-learning?
Dat mag je helemaal zelf inplannen. Je hebt maar liefst een jaar lang toegang tot e-learning, dus je hebt alle vrijheid om je 30 studie-uren in te plannen. Houd er wel rekening mee dat 30 uur een gemiddelde is. Dit is gebaseerd op hoeveel tijd de meeste mensen nodig hebben om elke opdracht af te maken. Het kan gebeuren dat jij meer of minder tijd nodig hebt voor hetzelfde aantal opdrachten.

Werkt de e-learning wel op mijn device?
Ja: e-learning werkt als een webpagina en je kunt het gebruiken met Chrome, Edge, Firefox of Safari. Daarnaast kun je de e-learning downloaden als app voor je telefoon op PlayStore of App Store. Houd er rekening mee dat niet alle telefoons pdf-bestanden kunnen openen. Voor het inleveren van assignments heb je een webbrowser nodig.

  AANBIEDING:  

E-learning: Business English op Maat

 • Volledig online en op maat dankzij onze competentietest
 • € 250 geeft je ongeveer 30 uur oefening in persoonlijke modules en 1 jaar toegang
 • Aangepast op jouw werkveld en leerdoelen
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Nu met gratis en vrijblijvende competentietest. Je zit nergens aan vast!

Vrijblijvende competentietest aanvragen

Jouw gegevens

Scroll naar boven