Zakelijk Engels voor HRM

Beter zakelijk Engels voor HRM binnen een maand!

  • Gericht op jóuw werk
  • 95% communiceert beter na 1 maand
  • 3.000+ tevreden cursisten

Wat houdt de cursus Zakelijk Engels voor HRM in?

Alle cursussen zakelijk Engels van Ziggurat Taaltrainingen worden gegeven door professionele taaltrainers die zich aanpassen aan wat jij nodig hebt. Ook onze e-learningtool sluiten we perfect aan op jouw behoeftes!

Business-Engels.jpg

Indvidiueel of samen met collega's? 
Wij verzorgen indviduele trainingen, maar je kan ook samen met je collega's een op maat gemaakte cursus volgen. Onze cursussen zijn geschikt voor 1 persoon tot en met grote workshops voor 50 personen.

Open Groepstrainingen met Open Inschrijving
Wil je je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. Twee keer per jaar starten er nieuwe cursussen in zeven steden door het hele land. 

Locatie en Planning
Je kunt de training wanneer het jou uitkomt laten plaatsvinden op een van onze leslocaties door heel Nederland, maar het kan ook gewoon bij jou op het werk. De planning passen we volledig aan op jouw agenda. 

Materiaal en E-learning
Je ontvangt professioneel lesmateriaal toegespitst op jouw praktijk. Ook krijg je van ons op maat gemaakte e-learning die je tot een jaar na de cursus kunt blijven gebruiken. Zo kun je blijven oefenen en weet je zeker dat je vasthoudt wat je nodig hebt.

Cursus-zakelijk-Engels-klassikaal.jpg

Bereik meer in je werk met een taalcursus Engels

Ziggurat geeft al meer dan 10 jaar Engelse taaltrainingen op maat voor de zakelijke markt en hielp al meer dan 3.000 enthousiaste professionals een stap verder in hun carrière.

Start de aanvraag ››

Certificaat.svg

Gecertificeerde trainers

Ons succes hebben wij behaald dankzij onze gecertificeerde trainers. 

Locatie.svg

Door heel Nederland

Je kunt terecht op leslocaties door het hele land, maar we komen ook bij jou op het werk.

E-Learning.svg

Ziggurat-E-learning

Op maat gemaakte e-learning zorgt ervoor dat je snel leert en onthoudt wat je nodig hebt.

NRTO.svg

NRTO Keurmerk

Ziggurat Taaltrainingen draagt het NRTO-keurmerk als erkenning voor kwaliteit en professionaliteit.

3.000+ succesvolle trainingen op maat

Ton-Modderman2.png

Ton Modderman, ZZP-er

“Uit het intakegesprek kwam naar voren waar ik precies behoefte aan had en bespraken we hoe ik snel mijn doel kon bereiken. Het werd een intensieve individuele taalcursus: ik kreeg twee weken lang drie uur per dag les.”

Peter-Kloosterhuis-2.jpg

Peter Kloosterhuis, Ufkes Greentec

“De flexibiliteit en de mogelijkheid van e-learning gaven voor mij de doorslag. Ziggurat houdt bij de taalcursus rekening met mijn volle agenda: ik kan per week aangeven wanneer ik les wil hebben en online oefen ik wanneer het mij uitkomt.”

Tijdelijk met gratis competentietest:
Krijg de training die jij écht nodig hebt! 

Start de aanvraag ››

Vincent-Slagt-1.png

Vincent Slagt, Kisuma Chemicals B.V.

“Met mijn docent bij Ziggurat voer ik nu rollenspellen uit die uit mijn dagelijkse praktijk komen. Daarnaast verbeter ik mijn woordenschat en grammatica, en schrijf ik teksten over onderwerpen die ik zelf aandraag.”

Fokke-Ophuis.png

Fokke Ophuis, Plegt-Vos Noord B.V.

“Ik kom een tot twee keer per week langs bij Ziggurat in Groningen. Ik werk dan intensief aan specifieke termen uit mijn vakgebied. Ik vergroot mijn woordenschat en oefen in het Duits met conversaties uit de dagelijkse praktijk.”

Erik-Overtoom.png

Erik Overtoom, Overtoom Brandexpertise

“Ik krijg een taalcursus Engels op maat, waarin de onderwerpen aan bod komen waar ik behoefte aan heb, zoals rapporteren en precies zeggen wat ik bedoel.”

Zo werkt het:

Offerte.svg

1. Offerte aanvragen

Op het moment dat we jouw aanvraag binnenkrijgen gaan we direct voor je aan de slag. We sturen je zo snel mogelijk all relevante informatie toe. 

Competentie.svg

2. Competentietest

Voor de start van de training word je uitvoerig getest en bespreken we je doelen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk trainingsplan op.

Lesprogramma.svg

3. Lesprogramma ontwikkelen

Na de niveaumeting ontwikkelen we een lesprogramma dat op jouw behoeftes is afgestemd. Na akkoord op het lesprogramma begint je cursus.

Cursus.svg

4. Cursus zakelijk Engels

De cursus gaat van start! Je krijgt les op de door jou gekozen locatie en tijd. De combinatie van les en e-learning zorgt ervoor dat je snel vooruit gaat.

Diploma.svg

5. Geslaagd!

Na het doorlopen van het lesprogramma ben je geslaagd! Je krijgt een certificaat dat aangeeft wat je kan en op welk niveau. Hier houdt het echter niet op!

Na de cursus.svg

6. Na de cursus

Ook na de cursus kun je je kennis bijhouden dankzij onze e-learningtool. Door te blijven oefenen onderhoud je je nieuwe kennis.

Wat zijn de prijzen van de cursussen?
Voor individuele trainingen hebben we een aantal pakketten waaruit je kan kiezen. Vraag meer informatie aan om een overzicht te ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om een pakket samen te stellen dat past bij jouw situatie. 

Waar worden de lessen gegeven?
De lessen kunnen op onze locaties in Groningen of Rotterdam worden gegeven of bij een van onze externe leslocaties door heel Nederland. Zo hebben wij locaties in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Zwolle, en meer steden.

Kan ik ook les bij mij op het bedrijf krijgen?
We kunnen ook bij jou komen om lessen te geven. Vooral bij groepen doen we graag een training incompany, maar ook voor één persoon is dit mogelijk. We kunnen in heel Nederland op locatie komen lesgeven.

Is de cursus gericht op mijn werkzaamheden?
Wij passen de cursus aan op jouw werkzaamheden. Wij hebben ervaring met veel sectoren, zoals medisch, juridisch, accountmanagement, technisch, secretariaat, management, etc.  

Hoe lang duurt een cursus zakelijk Engels?
Gemiddeld duurt een cursus ongeveer 20 tot 30 lesuren. Bij veel cursussen worden deze lesuren verdeeld in lessen van 1 of 2 uur, maar korter en langer zijn ook mogelijk. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Je bepaalt zelf hoeveel tijd je per week in zelfstudie kunt investeren, maar gemiddeld is dit zo'n 2 tot 3 uur. We houden rekening met hoeveel tijd je beschikbaar hebt bij het schrijven van je trainingsplan. 

  AANBIEDING:  

Cursus: Zakelijk Engels op maat

  • De lessen vinden plaats op de locatie en het tijdstip die jou het beste uitkomen.
  • Professionele en gecertificeerde trainers
  • E-learningtool op maat om je te begeleiden.
  • Nu met gratis en vrijblijvende competentietest. Je zit nergens aan vast!

Offerte aanvragen

Jouw gegevens

Scroll naar boven