• VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Taaltraining Engels Groningen

Privétraining Engels

Wil je in Groningen een taaltraining Engels volgen die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels. Je taalcursus Engels houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. Je volgt de lessen bij je eigen, vaste docent, op de tijden die jou het best uitkomen. Dat kan bij jou thuis, op het werk of op onze locatie in Groningen. Het aantal lessen en de duur van je taalcursus zijn afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis proefles bepalen we samen wat je wilt of moet leren, zodat je precies de lessen krijgt die je nodig hebt. Aan het einde van de training heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en ontvang je een certificaat.

Incompanytraining Engels

Ben je op zoek naar een taaltraining Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben.  We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch, mogelijk met nadruk op cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Wat zij hebben geleerd kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat. De taalcursus kan individueel of in groepen. In een gratis intakegesprek bekijken we de mogelijkheden.

Spreekt u vloeiend Engels?

Wij geven ook cursussen in andere talen. Volg bijvoorbeeld ook eens een cursus in het:

EngelsDuitsNederlandsArabischDeensFransFriesFinsItaliaansJapansNoorsPoolsPortugeesRussischSpaansTsjechischZweeds

  • leren-naast-de-cursus-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Slim herhalen betekent meer onthouden dankzij onze trainingsapplicatie

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je aan wat je moet herhalen en wanneer. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Engels definitief te verankeren.

Leren naast de taalcursus Engels in Groningen

Onze taalcursus Engels stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft het geleerde beter hangen. We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo kun je ook goed zakelijk communiceren in het Engels. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

  • slim-herhalen-meer-onthouden-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg
Scroll naar boven