« Terug

Start nieuwe taaltrainingen en het Coronavirus

25 mrt

Update: 8 oktober 2020

Sinds 28 september zijn er nieuwe maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Zo blijft thuiswerken de norm en mag je binnendeurs maximaal met 30 mensen samenzijn. Trainingen hebben hierin een uitzonderingspositie: deze kunnen gewoon doorgaan, ook incompany.

Wij volgen natuurlijk wel de wensen van onze cursisten en klanten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je training (deels) online volgen, of uit te stellen tot de huidige maatregelen worden versoepeld.

Bij fysieke trainingen volgen wij natuurlijk alle geldende protocollen.

Starten is mogelijk

Wil je in deze periode een taaltraining laten plaatsvinden? Dat is mogelijk in de vorm van een training op locatie of virtuele lessen. Je vindt meer informatie hierover op deze pagina's:

Online competentietest

Je kunt een nieuwe training zonder problemen alvast aanvragen, omdat we elke training op afstand ontwikkelen. Dat is gratis, vrijblijvend en ‘coronaproof’. We ontwikkelen de training door online en telefonisch een competentietest uit te voeren. Met de uitslagen van de competentietest ontwikkelen we een training op maat. Je ontvangt van ons daarna een trainingsplan waarin uitvoerig het traject staat beschreven. Dit geldt zowel voor individuele trainingen als voor groepstrainingen.

Een competentietest is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.  

Virtuele training

Wil je graag online les? Dan is een virtuele training een uitkomst. Het is mogelijk om lessen op een online platform plaats te laten vinden. Dit kan voor individuele taaltrainingen, maar ook groepstrainingen. Ons online platform is makkelijk om te gebruiken en geeft een hoog leerrendement. Op de taalpagina's vind je meer informatie voor virtuele trainingen Engels, Duits, Nederlands (NT2) en overige talen

Wil je gratis een vrijblijvende competentietest doen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je advies op maat?

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven