« Terug

Start nieuwe taaltrainingen en het Coronavirus

25 mrt

De huidige maatregelen vanwege het Corona-virus hebben ook invloed op onze taaltrainingen. Op dit moment worden veel trainingen online gegeven in plaats van op locatie. Sommige trainingen worden uitgesteld tot de huidige maatregelen van de Rijksoverheid worden opgeheven. In dit nieuwsbericht informeren we je over de huidige mogelijkheden voor het starten van een taaltraining, zowel individueel als incompany in een groep.

Starten is mogelijk

Wil je in deze periode een taaltraining laten plaatsvinden? Dat is mogelijk in de vorm van online lessen. Je kunt ook starten met e-learning, waarna reguliere lessen beginnen wanneer het kan.

Online competentietest

Je kunt een nieuwe training zonder problemen alvast aanvragen, omdat we elke training op afstand ontwikkelen. Dat is gratis, vrijblijvend en ‘coronaproof’. We ontwikkelen de training door online en telefonisch een competentietest uit te voeren. Met de uitslagen van de competentietest ontwikkelen we een training op maat. Je ontvangt van ons daarna een trainingsplan waarin uitvoerig het traject staat beschreven. Dit geldt zowel voor individuele trainingen als voor groepstrainingen.

Een competentietest is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.  

Online training

Wil je graag snel de training van start laten gaan? Dan is een online training een uitkomst. Het is mogelijk om lessen op een online platform plaats te laten vinden. Dit kan voor individuele taaltrainingen, maar ook groepstrainingen. Ons online platform is makkelijk om te gebruiken en geeft een hoog leerrendement.

Beginnen met e-learning

Naast online lessen is er de mogelijkheid om het begin van de training uit te stellen tot de huidige maatregelen omtrent het coronavirus niet meer van kracht zijn. Het is mogelijk om dan alvast te beginnen met zelfstudie op onze e-learning. Hiermee kun je je voorbereiden op het begin van je individuele les, maar het is ook mogelijk om de deelnemers aan een incompany groepstraining hiermee een opfriscursus te laten doen voordat hun training begint.

Wil je gratis een vrijblijvende competentietest doen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je advies op maat?

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven