Ons team

Vacatures Taaltrainers

Ziggurat Taaltrainingen verzorgt sinds 2007 taaltrainingen. We specialiseren ons op dit moment in 17 talen. Om onze netwerken uit te breiden zoeken wij altijd enthousiaste taaltrainers door het hele land. 

Wij bieden alles aan van groepstrainingen voor beginners tot volledige op maat gemaakte incompanytrainingen op elk gewenst niveau. Daarom zoeken wij trainers die het prettig vinden om voor een bedrijf te werken met een open en innovatieve uitstraling. Het is belangrijk dat je een passie voor taal hebt en zelf ook vernieuwend bezig durft te zijn als het gaat om coachen en trainen van cursisten.

vacature taaltrainer

Wie zoeken wij?

  • native speakers in één van onderstaande talen of niet-native speakers met een universitaire graad in de betreffende taal.
  • freelancers die woonachtig zijn in Nederland.

Voor welk talen zoeken wij trainers?

Wij zoeken voornamelijk trainers voor het Engels, Duits en Nederlands. Geef jij les in een andere taal? Dan heeft reageren ook zeker zin. 

Hoe reageer ik?

Vul ons Sollicitatieformulier voor freelancetaaltrainers in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek wanneer we een opdracht voor je hebben. Heb je vragen, dan kan je altijd bellen met 050-7 200 202.

Scroll naar boven