Onze aanpak

Bij ons krijg je de training die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou in een intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van de taal nodig? Wat verwacht je van een taalcursus van Ziggurat? Wat is voor jou de beste trainingsvorm? Wij zorgen voor de rest. En dat beperkt zich niet tot lesgeven: tijdens de training volgen we je vorderingen op de voet. Blijkt dat de training effectiever kan? Dan passen we de training aan. Zo maken we optimaal gebruik van de trainingstijd en van jouw capaciteiten.

Lees waarom anderen een beroep op ons deden en hoe zij hun taalvaardigheid snel hebben verbeterd.

Klanten vertellen …

Erik Overtoom

Erik Overtoom heeft een onalledaagse expertise: hij weet alles van brandveiligheid en brandonderzoek. Daarover geeft hij over de hele wereld advies. In het Engels. En omdat één verkeerd woord al grote gevolgen kan hebben, wilde hij zeker zijn over zijn Engelse taalvaardigheid.

Erik Overtoom
Ton

Groninger Ton Modderman kreeg de unieke kans om internationale ondernemers te adviseren. Maar daarvoor moest hij wel eerst op korte termijn zijn Engels op peil brengen.

Ton Modderman
Vincent Slagt

Vincent Slagt is van huis uit chemicus. Die scheikundige kennis komt goed van pas in zijn huidige functie als product sales manager bij een chemisch bedrijf uit Veendam. Om zich met groter gemak op de Duitstalige markt te begeven, wilde hij zijn Duits bijspijkeren.

Vincent Slagt
zakelijk frans

Terwijl in Groningen en Drenthe gediplomeerde elektrotechnici op zoek zijn naar werk, zitten net over de grens in Duitsland bedrijven te springen om zulke vakmensen. BOAS Werkt is een flexibel P&O-bureau dat Nederlandse werkzoekenden helpt om in Duitsland aan de slag te gaan. De eerste vereiste? Dat zij een aardig mondje Duits leren spreken.

BOAS Werkt
Andrey

Andrey Belikov, engineer bij Shell, is een echte expat: hij werkte en woonde onder meer in Libië, Engeland en in zijn vaderland Rusland. Nu woont hij in Nederland. En dat bevalt hem heel goed. Zelfs zo goed, dat hij hier misschien wel wil blijven.

Andrey Belikov
Hoogkerk

Filip de Jonge is hr-adviseur bij Smurfit Kappa, een Ierse multinational in verpakkingsmaterialen. Hij adviseert onder meer over taaltrainingen die de medewerkers nodig hebben om hun werk goed te doen. Als een taaltraining nodig is, zoekt hij daarvoor een maatwerkoplossing.

Filip de Jonge

Ons team


  • Hanna-Ruth van Wingerden
  • Mathilde Brenkman
  • Nanne Epema
  • Yeb Reitsma
  • Jani Mahoney
  • Youssef El Bouayadi
  • Vacatures
  • Monique Krozendijk

Ontmoet ons team

Onze klanten

Ziggurat Taaltrainingen verzorgt sinds 2007 taaltrainingen op grote en kleine schaal voor bedrijven en particulieren. Hieronder staat een kleine greep klanten waar we mee hebben samengewerkt.