Taaltrainingen voor Bouwnijverheid

Werk je in de bouw? Dan krijg je steeds vaker te maken met andere talen op het werk. Om veilig en efficiënt te werken, is het belangrijk dat je elkaar verstaat. Welke taal je ook wilt leren, bij Ziggurat train je je taalvaardigheden toegespitst op de sector waarin je werkt. Wij spreken de taal van de bouw. Dankzij onze unieke methode breng je jouw nieuwe vaardigheden meteen in praktijk.

Economisch: je leert alleen wat jij nodig hebt

Bij Ziggurat Taaltrainingen bereik je snel wat je wilt of moet weten, doordat je alleen leert wat je echt nodig hebt. De training is daardoor korter en de investering lager. Hoe dat kan? Bij ons train je alleen de vaardigheden die voor jouw werkzaamheden nuttig zijn. Daar zijn het trainingsmateriaal, je leerdoelen en e-learning op gericht. Verandert er iets in jouw praktijk? Dan passen we het trainingsmateriaal daarop aan. Zo leer je met een korte training precies wat jij nodig hebt.

Relevant: taaltrainingen zijn steeds vaker noodzakelijk

In alle gebieden van de bouw zijn er steeds meer werknemers én klanten met een andere taalachtergrond dan het Nederlands. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verwacht dat het aantal anderstaligen in de bouw de komende jaren zal toenemen. Maar ook bouwbedrijven die over de grens kijken, moeten iets doen om de communicatie goed te laten verlopen. Dat betaalt zich uit, want die bedrijven kunnen een hogere omzet verwachten dan bedrijven die niet in staat zijn internationale klanten of leveranciers aan te trekken. Het is dus meer dan ooit noodzakelijk om ervoor te zorgen dat iedereen in de bouwnijverheid zijn taalvaardigheid op orde heeft.

Referenties: onze ervaring

Ziggurat weet wat de bouwnijverheid nodig heeft. Wij hebben veel positieve ervaring met taaltrainingen in de bouw. Eerder hebben we trainingen ontwikkeld voor bijvoorbeeld Ballast Nedam, Plegt-Vos, Aannemersbedrijf Lamein B.V. en Ufkes Greentec. We vertellen je hier graag meer over. Wat was de aanleiding ervoor en wat waren de resultaten? Of wil je dat liever van deze bedrijven zelf horen? Dat kan, we brengen je graag in contact met ons aanspreekpunt in een van deze bedrijven. Zo kun je je een onafhankelijk beeld vormen van wat je bij Ziggurat kunt verwachten.

Alleen bij Ziggurat: slim onthouden en meteen bruikbaar

Wij trainen je met een unieke, slimme methode, waardoor je nieuwe vaardigheden razendsnel leert én kunt toepassen. Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme e-learning niet over na te denken: het meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo kun je meer vaardigheden sneller opnemen en is je training écht de moeite waard. En omdat je je alleen oefent in de vaardigheden die jij voor je werkzaamheden nodig hebt, kun je je nieuwe kennis direct toepassen in jouw praktijk.

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. In zo’n eerste gesprek vertel jij waar je de taalcursus precies voor nodig hebt. We testen je huidige niveau en maken op basis daarvan en van jouw wensen en eisen gratis een trainingsvoorstel op maat voor je. Zo zorgen wij ervoor dat je de juiste woorden en vaardigheden leert, waarmee je direct in jouw praktijk aan de slag kunt. Uiteraard maken we samen een planning waarmee je je training goed naast je werkzaamheden kunt volgen. Wat je maar wilt verbeteren en hoeveel of weinig tijd je ook hebt, wij verzorgen een training waarmee je meer bereikt met taal.

Informatie over taaltrainingen in andere sectoren

Scroll naar boven