Taaltrainingen voor HRM

Hoe bereik je dat de communicatie vlekkeloos verloopt op een werkvloer met verschillende talen en culturen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers ook in een andere taal producten en diensten kunnen verkopen? Bij Ziggurat trainen je medewerkers hun taalvaardigheden toegespitst op jouw sector, welke taal zij ook leren. En dankzij onze unieke methode brengen zij de nieuwe vaardigheden meteen in praktijk.

Economisch: alleen leren wat nodig is in jullie praktijk

Bij Ziggurat Taaltrainingen bereiken je medewerkers sneller wat zij moeten weten, doordat zij alleen leren wat echt nodig is. De training is daardoor korter en de investering lager. Hoe dat kan? Bij ons trainen zij alleen de vaardigheden die voor hun werkzaamheden nuttig zijn. Daar zijn het trainingsmateriaal, de leerdoelen en e-learning op gericht. Verandert er iets in de praktijk? Dan passen we het trainingsmateriaal daarop aan. Zo leren zij met een korte training precies wat zij nodig hebben.

Relevant: betere communicatie, betere samenwerking, meer verkopen

Het Nederlandse bedrijfsleven is internationaal gericht, en andersom vestigen veel buitenlandse bedrijven zich in Nederland. Het is daarom noodzakelijk dat iedereen zijn taalvaardigheid op orde heeft. Voor een goede onderlinge communicatie op de werkvloer. Om efficiënt te vergaderen. Of om wervend producten en diensten te presenteren in het buitenland. Onderlinge samenwerking en permanent leren vormen de sleutel tot zakelijk succes. Daar helpt Ziggurat je graag bij.

Referenties: onze ervaring

Ziggurat weet wat je als hrm’er nodig hebt. Wij hebben veel positieve ervaring met taaltrainingen in internationale organisaties. Eerder hebben we trainingen ontwikkeld voor bijvoorbeeld Smurfit Kappa en BOAS Werkt. We vertellen je hier graag meer over. Wat was de aanleiding ervoor en wat waren de resultaten? Of wil je dat liever van henzelf horen? Dat kan, we brengen je graag in contact met hen. Zo kun je je een onafhankelijk beeld vormen van wat je bij Ziggurat kunt verwachten.

Alleen bij Ziggurat: slim onthouden en meteen bruikbaar

Wij trainen je medewerkers met een unieke, slimme methode, waardoor zij nieuwe vaardigheden razendsnel leren én kunnen toepassen. Om nieuwe kennis te onthouden, is het nodig om het geleerde regelmatig te herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoeven je medewerkers dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de app meet hun vorderingen en herinnert hen eraan wat zij moeten herhalen en wanneer. Zo kunnen zij meer vaardigheden sneller opnemen en is de training écht de moeite waard. En omdat zij alleen oefenen in de vaardigheden die zij voor hun werkzaamheden nodig hebben, kunnen zij nieuwe kennis direct toepassen in de praktijk.

Blog: Arbo-arts? Never heard of it…

Stel: je werkt als coördinator voor een Amerikaans bedrijf in Nederland en je kampt met een langdurig zieke medewerker. Je werkgever stelt voor om hem te ontslaan. Heel logisch, maar dat kan natuurlijk niet in Nederland. Hier heb je te maken met de Ziektewet. En die is zeer complex. Veel complexer dan ze in Amerika of menig ander land gewend zijn. Hoe ga je dat uitleggen? En hoe vertel je je werkgever dat hij of zij een arbo-arts moet inschakelen? Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Het is een veelvoorkomend probleem. Meer informatie? Lees hier de blog.

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan. In dat gesprek vertel jij waar je medewerkers precies een taalcursus voor nodig hebben en vertellen wij over de mogelijkheden. In individuele intakegesprekken met de medewerkers testen we de huidige niveaus en maken op basis daarvan en van jouw wensen en eisen gratis trainingsvoorstellen op maat. Zo zorgen wij ervoor dat je medewerkers de juiste woorden en vaardigheden leren, waarmee zij direct in de praktijk aan de slag kunnen. Uiteraard maken we samen een planning waarmee zij de training goed naast hun werkzaamheden kunnen volgen. Wat je maar wilt laten verbeteren en hoeveel of weinig tijd daar ook voor is, wij verzorgen een training waarmee jouw organisatie meer bereikt met taal.

Informatie over taaltrainingen in andere sectoren

Scroll naar boven