Taaltrainingen voor Particulier

Wil jij een taal leren voor je werk of om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Ga je emigreren en wil je snel aarden in je nieuwe omgeving? Of vind je het gewoon leuk of handig om een nieuwe taal te leren of je taalvaardigheid te verbeteren? Ziggurat leert je privé of in een kleine groep snel de taal die je wilt spreken. En dankzij onze unieke methode veranker je die nieuwe kennis grondig, zodat je er altijd plezier van houdt.

Economisch: een taalcursus die bij jou past

Bij Ziggurat Taaltrainingen kies jij de taalcursus die bij jou past. Kies je voor een privétraining, dat stemmen we die af op wat jij nodig hebt. De training is daardoor korter en kost minder. Heeft een gezellige groepscursus met open inschrijving jouw voorkeur? Dan profiteer je van het voordelige groepstarief. En dankzij de kleine groepen krijg je volop persoonlijke aandacht.

Relevant: vergroot je kansen

Een goede taalkennis opent deuren die anders gesloten blijven. Dat geldt voor op je werk of als je in het buitenland gaat wonen. Maar ook als je op vakantie bent en lekker wilt eten in een restaurant, of gewoon meer wilt weten van land en cultuur dan je reisgids je kan vertellen. Of misschien heb je wel kinderen in het buitenland en praten je kleinkinderen bijna geen Nederlands. Goede communicatie is zoveel meer dan alleen wat woorden in een andere taal kunnen zeggen.

Referenties: onze ervaring

Ziggurat weet wat je nodig hebt. Onze cursisten hebben een heel persoonlijke reden om een andere taal te leren. Zo hebben we al veel mensen geholpen zich voor te bereiden op emigratie naar het buitenland en we hebben andersom ook mensen geholpen te integreren met hun nieuwe omgeving in Nederland. En of je nu voor je vriend(in), schoonfamilie of vakantiehuis een taal wilt leren, wij hebben de cursus die daarbij past.

Alleen bij Ziggurat: slim onthouden en meteen bruikbaar

Wij trainen je met een unieke, slimme methode, waardoor je nieuwe vaardigheden razendsnel leert. Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de app meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo kun je meer vaardigheden sneller opnemen en is je training écht de moeite waard.

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. In zo’n eerste gesprek vertel jij waar je de taalcursus precies voor nodig hebt. We testen je huidige niveau en maken op basis daarvan en van jouw wensen en eisen gratis een trainingsvoorstel op maat voor je. Zo zorgen wij ervoor dat je de juiste woorden en vaardigheden leert, waar je direct iets aan hebt. Wat je maar wilt leren of verbeteren, hoeveel of weinig tijd je ook hebt, en of je de taalcursus nu privé of in een kleine groep volgt: wij verzorgen een training waarmee je meer bereikt met taal.

Informatie over taaltrainingen in andere sectoren

Scroll naar boven