Taaltrainingen voor Petrochemie

De Nederlandse petrochemie is internationaal gericht. Engels, maar ook Duits, Frans en Italiaans zijn essentieel in het contact met onze handelspartners. Daarnaast wordt kennis van talen als Spaans en Portugees steeds belangrijker voor zakendoen in de opkomende markten. Bij Ziggurat train je je taalvaardigheden toegespitst op de sector waarin je werkt, welke taal je ook wilt leren. Dankzij onze unieke methode breng je jouw nieuwe vaardigheden meteen in praktijk.

Economisch: je leert alleen wat jij nodig hebt

Bij Ziggurat Taaltrainingen bereik je snel wat je wilt of moet weten, doordat je alleen leert wat je echt nodig hebt. De training is daardoor korter en de investering lager. Hoe dat kan? Bij ons train je alleen de vaardigheden die voor jouw werkzaamheden nuttig zijn. Daar zijn het trainingsmateriaal, je leerdoelen en e-learning op gericht. Verandert er iets in jouw praktijk? Dan passen we het trainingsmateriaal daarop aan. Zo leer je met een korte training precies wat jij nodig hebt.

Relevant: het buitenland zorgt voor het grootste deel van de omzet

De petrochemie exporteert maar liefst 80 procent. Om succesvol zaken te doen, moet je daarom je talen kennen. Wil je met je bedrijf over de grens kijken of daar nog meer omzet behalen? Dan moet je iets doen om de communicatie goed te laten verlopen. Dat betaalt zich uit, want voor de petrochemie valt nog steeds veel te bereiken in het buitenland. Het is daarom noodzakelijk om ervoor te zorgen dat iedereen in de sector zijn taalvaardigheid op orde heeft. En dat is nu extra aantrekkelijk: de regering riep chemie vorig jaar uit tot topsector. Daardoor is er geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, dus ook voor taalcursussen.

Ziggurat weet wat de petrochemie nodig heeft.

Wij hebben veel positieve ervaring met taaltrainingen in de petrochemische sector. Eerder hebben we trainingen ontwikkeld voor bijvoorbeeld Shell en Kisuma Chemicals. We vertellen je hier graag meer over. Wat was de aanleiding ervoor en wat waren de resultaten? Of wil je dat liever van henzelf horen? Dat kan, we brengen je graag in contact met hen. Zo kun je je een onafhankelijk beeld vormen van wat je bij Ziggurat kunt verwachten.

Alleen bij Ziggurat: slim onthouden en meteen bruikbaar

Wij trainen je met een unieke, slimme methode, waardoor je nieuwe vaardigheden razendsnel leert én kunt toepassen. Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme e-learning niet over na te denken: het meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo kun je meer vaardigheden sneller opnemen en is je training écht de moeite waard. En omdat je je alleen oefent in de vaardigheden die jij voor je werkzaamheden nodig hebt, kun je je nieuwe kennis direct toepassen in jouw praktijk.

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. In zo’n eerste gesprek vertel jij waar je de taalcursus precies voor nodig hebt. We testen je huidige niveau en maken op basis daarvan en van jouw wensen en eisen gratis een trainingsvoorstel op maat voor je. Zo zorgen wij ervoor dat je de juiste woorden en vaardigheden leert, waarmee je direct in jouw praktijk aan de slag kunt. Uiteraard maken we samen een planning waarmee je je training goed naast je werkzaamheden kunt volgen. Wat je maar wilt verbeteren en hoeveel of weinig tijd je ook hebt, wij verzorgen een training waarmee je meer bereikt met taal.

Informatie over taaltrainingen in andere sectoren

Scroll naar boven