Taaltrainingen voor Zakelijke Dienstverlening

De meeste zakelijke dienstverleners behoren tot het midden- en kleinbedrijf (mkb). Maar ze denken graag groot: vaak hebben zij contact met buitenlandse bedrijven in binnen- en buitenland. En dat werkt beter als je taalkennis op peil is. Bij Ziggurat train je je taalvaardigheden toegespitst op de sector waarin je werkt, welke taal je ook wilt leren. Dankzij onze unieke methode breng je jouw nieuwe vaardigheden meteen in praktijk.

Economisch: je leert alleen wat jij nodig hebt

Bij Ziggurat Taaltrainingen bereik je snel wat je wilt of moet weten, doordat je alleen leert wat je echt nodig hebt. De training is daardoor korter en de investering lager. Hoe dat kan? Bij ons train je alleen de vaardigheden die voor jouw werkzaamheden nuttig zijn. Daar zijn het trainingsmateriaal, je leerdoelen en e-learning op gericht. Verandert er iets in jouw praktijk? Dan passen we het trainingsmateriaal daarop aan. Zo leer je met een korte training precies wat jij nodig hebt.

Relevant: buitenlandse ondernemingen bieden kansen

Veel mkb’ers verlenen hun diensten aan buitenlandse bedrijven met vestigingen in Nederland of aan bedrijven in het buitenland. Om daar het beste uit te halen, is het essentieel om andere talen te beheersen. Engels en Duits liggen dan voor de hand, maar ook met kennis van het Frans, Spaans of Italiaans open je deuren die anders gesloten blijven. Niet voor niets is de zakelijke dienstverlening een van de snelst groeiende Nederlandse bedrijfstakken. En je horizon verbreden is nu nu extra aantrekkelijk, want het kabinet stelt miljoenen beschikbaar om innovatie te stimuleren. Dus tijd om je kansen te vergroten. En dat begint met taal.

Referenties: onze ervaring

Ziggurat weet wat de zakelijke dienstverlening nodig heeft. Wij hebben veel positieve ervaring met taaltrainingen in de zakelijke dienstverlening. Eerder hebben we trainingen ontwikkeld voor bijvoorbeeld Bram B.V., Radbout Fluttert, KPN, Ton Modderman, Overtoom Brandexpertise en TD Entertainment C.V. We vertellen je hier graag meer over. Wat was de aanleiding ervoor en wat waren de resultaten? Of wil je dat liever van henzelf horen? Dat kan, we brengen je graag in contact met hen. Zo kun je je een onafhankelijk beeld vormen van wat je bij Ziggurat kunt verwachten.

Alleen bij Ziggurat: slim onthouden en meteen bruikbaar

Wij trainen je met een unieke, slimme methode, waardoor je nieuwe vaardigheden razendsnel leert én kunt toepassen. Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme e-learning niet over na te denken: het meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo kun je meer vaardigheden sneller opnemen en is je training écht de moeite waard. En omdat je je alleen oefent in de vaardigheden die jij voor je werkzaamheden nodig hebt, kun je je nieuwe kennis direct toepassen in jouw praktijk.

Blog: Zo word je een succesvolle ondernemer in het buitenland!

Heb je een mooi product dat je graag internationaal wilt verkopen? Als je Engels niet zo goed is, kan dit best lastig zijn. Zeker als het om ingewikkelde technische termen en vakjargon gaat. Hoe promoot je je product aan potentiële buitenlandse klanten? En als ze het eenmaal hebben gekocht, hoe geef je dan instructies? Lees hier meer over in de blog.

Specsavers: “Onze medewerkers passen de taaltraining gelijk toe in praktijk”

Afgelopen jaar gaf Ziggurat Taaltrainingen een incompany training Zakelijk Engels aan medewerkers van Specsavers International B.V. “De voertaal op ons servicekantoor is veelal Nederlands, maar door onze Britse ‘roots’ en aanwezigheid van internationale collega’s wordt er ook veel Engels gesproken. Daarom is het van belang dat iedereen goed Engels spreekt en schrijft om zo op professioneel niveau met elkaar te communiceren”, aldus Tracy Jans, Senior Business Partner bij Specsavers International B.V. Lees meer in de blog!

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer weten? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan. In dat gesprek vertel jij waar je medewerkers precies een taalcursus voor nodig hebben en vertellen wij over de mogelijkheden. In individuele intakegesprekken met de medewerkers testen we de huidige niveaus en maken op basis daarvan en van jouw wensen en eisen gratis trainingsvoorstellen op maat. Zo zorgen wij ervoor dat je medewerkers de juiste woorden en vaardigheden leren, waarmee zij direct in de praktijk aan de slag kunnen. Uiteraard maken we samen een planning waarmee zij de training goed naast hun werkzaamheden kunnen volgen. Wat je maar wilt laten verbeteren en hoeveel of weinig tijd daar ook voor is, wij verzorgen een training waarmee jouw organisatie meer bereikt met taal.

Informatie over taaltrainingen in andere sectoren

Scroll naar boven