Haal het meeste uit jouw taaltraining

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Taaltraining op maat

Bij Ziggurat Taaltrainingen stellen we de wensen en behoeften van onze klant centraal. Daarom geven we taaltrainingen op maat. In deze blogs leggen we uit wat een taaltraining op maat is, wat adaptief lesgeven is, waarom het belangrijk is een taalcursus op maat te volgen en hoe ons bedrijf in elkaar zit. Zo kun je kennismaken met onze speciale werkwijze.

Behoefte aan een zakelijke taalcursus?

Heb je het gevoel dat je tekortschiet op zakelijk gebied vanwege een taalbarrière? Dan is een zakelijke taalcursus wellicht een uitkomst. Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we zakelijke trainingen op maat in diverse talen. “We hanteren een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we de cursus volledig aanpassen op de wensen van onze klanten”, aldus Ian Reitsma, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen.

Adaptief lesgeven. Wat houdt dat in?

Een taal op zo’n manier leren dat je op zakelijk gebied je doelen behaalt. Dat is een van de hoofddoelen van Ziggurat Taaltrainingen. Wij geven daarom geen standaardtaaltrainingen, maar adaptieve trainingen, ofwel passend onderwijs. Hoe werkt adaptief lesgeven?

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Bereik meer met taal dankzij een training van Ziggurat!

"Dankzij onze op maat gemaakte taaltrainingen kunnen klanten betere resultaten behalen op de werkvloer."

Ian Reitsma

"Als je leert wat je echt nodig hebt en overslaat wat je niet nodig hebt, dan zijn de resultaten beter en is het leertraject korter."

Nanne Epema

"We vinden het belangrijk een combinatie van zowel klassikale training als online training aan te bieden."

Ian Reitsma

Wij leren onze cursisten de woorden en zinnen aan waarmee ze hun boodschap op een cultureel aanvaardbare wijze kunnen overbrengen op hun buitenlandse zakenrelatie.

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Met een taalcursus op maat behaal je relevante resultaten

Nederlandse bedrijven hebben regelmatig te maken met zakenrelaties die een andere taal spreken. Vaak is het leren van die andere taal belangrijk om tot goede afspraken en deals te kunnen komen. Het is inefficiënt om in zo’n geval een cursus voor je algemene taalniveau te doen. Dit duurt meestal erg lang en bovendien leer je waarschijnlijk niet de woorden die relevant zijn voor jouw specifieke vakgebied. Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we daarom taaltrainingen op maat.

Zo ziet een taalcursus op maat eruit

Wil je een taalcursus op maat volgen? Dan kun je terecht bij Ziggurat Taaltrainingen. We stellen taaltrainingen samen voor diverse talen en doeleinden. Onze professionele taaltrainers, taaladviseurs en didactische ontwikkelaars gaan graag met jou aan de slag. Hoe ziet een taalcursus op maat eruit?

Hoe lang duurt een taalcursus op maat?

Wil je een taalcursus doen in je eigen tempo? Dat kan met een op maat gemaakte cursus bij Ziggurat Taaltrainingen. “Tijdens een gratis intakegesprek geven klanten aan hoelang ze over de taaltraining willen doen. Aan de hand hiervan maken we een planning”, aldus Ian Reitsma, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen.

Wij geven zakelijke taalcursussen in heel Nederland

Bent u op zoek naar een zakelijke taaltraining? Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we door het hele land zakelijke taaltrainingen op maat in diverse talen. Dit doen we bij ons op kantoor, incompany bij de klant of op andere externe locaties. “Onze klanten bepalen waar de taaltraining plaatsvindt. Als er een tafel en stoelen aanwezig zijn, kunnen wij een training verzorgen”, aldus Nanne Epema, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen.

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Bereik meer met taal dankzij een training van Ziggurat!

Wij geven zakelijke taalcursussen in heel Nederland

Ziggurat_Wij-geven-zakelijke-taalcursussen-in-heel-Nederland_1.jpg22 nov Ben je op zoek naar een zakelijke taaltraining? Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we door het hele land zakelijke taaltrainingen op maat in diverse talen. Dit doen we bij ons op kantoor, incompany... lees verder

Hoelang duurt een taalcursus op maat?

Ziggurat_Hoelang-duurt-een-taalcursus-op-maat_2.jpg25 okt Wil je een taalcursus doen in je eigen tempo? Dat kan met een op maat gemaakte cursus bij Ziggurat Taaltrainingen. “Tijdens een gratis intakegesprek geven klanten aan hoelang ze over de ... lees verder

Zo ziet een taalcursus op maat eruit

Ziggurat_Zo-ziet-een-taalcursus-op-maat-eruit_1.jpg27 sep Wil je een taalcursus op maat volgen? Dan kun je terecht bij Ziggurat Taaltrainingen. We stellen taaltrainingen samen voor diverse talen en doeleinden. Onze professionele taaltrainers, ... lees verder

Met een taalcursus op maat behaal je relevante resultaten

Ziggurat_Met-een-taalcursus-op-maat-behaal-je-relevante-resultaten_2.jpg30 aug Nederlandse bedrijven hebben regelmatig te maken met zakenrelaties die een andere taal spreken. Vaak is het leren van die andere taal belangrijk om tot goede afspraken en deals te kunnen komen. ... lees verder

Adaptief lesgeven. Wat houdt dat in?

Ziggurat_Adaptief-lesgeven.-Wat-houdt-dat-in_1.jpg02 aug Een taal op zo’n manier leren dat je op zakelijk gebied je doelen behaalt. Dat is een van de hoofddoelen van Ziggurat Taaltrainingen. Wij geven daarom geen standaardtaaltrainingen, maar adaptieve ... lees verder

Behoefte aan een zakelijke taalcursus?

Ziggurat_Behoefte-aan-een-zakelijke-taalcursus_1.jpg05 jul Heb je het gevoel dat je tekortschiet op zakelijk gebied vanwege een taalbarrière? Dan is een zakelijke taalcursus wellicht een uitkomst. Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we zakelijke trainingen ... lees verder
Scroll naar boven