Cursus Duits

Met een slimme en effectieve taaltraining Duits bereik je meer!

  • VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Cursus Duits in rotterdam

Wil je vlekkeloos communiceren in het Duits, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je je kennis van het Duits gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Duits in Rotterdam verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, met een open inschrijving of incompany.

Privetraining-Ziggurat.png

Privétraining

Wil je een cursus Duits in Rotterdam die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Duits richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Duits. Je cursus Duits in Rotterdam houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt.

Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Duits voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties.

icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

PROFESSIONELE TRAINERS

Onze trainingen worden altijd door professionals uitgevoerd. Ze zijn universitair opgeleid, hebben een erkende certificering, of zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring.

icon3-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

SLIMME E-LEARNING

De e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo herhaal je alleen wat nodig is en wordt je leertijd buiten de les zo efficiënt mogelijk ingevuld.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

GERICHT OP JOUW WERK

We maken een taalcursus op maat waarin je vooral oefent met praktijksituaties. Wat je hebt geleerd kun je dan ook direct gebruiken in jouw dagelijkse werk.

icon2-onze-meerwaarde-ziggurat.png

LOCATIE & PLANNING

Je kunt je training wanneer het jou uitkomt laten plaatsvinden op onze leslocatie aan de Wijhaven 42 & 52 in Rotterdam, maar het kan ook gewoon bij jou op het werk. De planning passen we aan op jouw agenda. Je kunt je training overdag, 's avonds en zelfs in het weekend doen.   

icon4-onze-meerwaarde-ziggurat.png

CERTIFICAAT

Na afloop van je cursus zakelijk Duits in Rotterdam ontvang je een voortgangsrapport, waarin we de resultaten van je training op een rij zetten. En de leerdoelen die je behaalt, daar geven we je een certificaat voor.

Onze meerwaarde

EEN JAAR LANG TRAINEN

In je online leeromgeving kan je tot een jaar na het begin van je cursus Duits in Rotterdam blijven werken aan je taalvaardigheden. Zo weet je zeker dat wat je hebt geleerd écht blijft hangen.

HET TEAM VAN ZIGGURAT

afbeelding1-hetteam-home-ziggurat.png

IAN REITSMA

trainingsadviseur

afbeelding2-hetteam-home-ziggurat.png

ILONA BRINKS-WISSE

trainer Duits

afbeelding3-hetteam-home-ziggurat.png

YOUSSEF EL BOUAYADI

trainingsadviseur

afbeelding4-hetteam-home-ziggurat.png

MATHILDE BRENKMAN

trainer Frans

  • Grotografie voor Ziggurat - Spredle - websize-1029.jpg

Leren naast de cursus Duits

Onze cursus Duits stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft het geleerde beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo kun je ook goed zakelijk communiceren in het Duits. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Duits definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Duits? Vraag trainingsadvies

Bij ons krijg je de cursus Duits je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou in een gratis intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Duits nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm? Je krijgt een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

Het intakegesprek kan bij jou op het werk, op onze trainingslocatie en ook telefonisch. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake of vraag een een offerte aan.

  • taaltrainingen-schema-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Scroll naar boven