Taaltraining Cursus Duits Rotterdam

← Terug naar overzicht -

Cursus Duits Rotterdam

Wil je vlekkeloos communiceren in het Duits, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je met een taalcursus Duits Rotterdam je kennis van het Duits gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Duits Rotterdam verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Een cursus Duits Rotterdam volgen kan als privétraining, met een open inschrijving of in company.

De cursussen zakelijk Duits in Rotterdam zijn voor iedereen die voor zijn werk Duits nodig heeft.

Wil je alles weten over een training op maat bij Ziggurat Taaltrainingen? Download dan onze brochure.

Bewezen: herhaling helpt

Om je Duitse competenties voor zakelijk gebruik snel te leren en goed in de praktijk te brengen, moet je veel herhalen. Met herhaling leer je meer. Hoe meer je ook buiten je cursus Duits Rotterdam herhaalt, hoe beter. Maar hoe zorg je ervoor dat je steeds bij de belangrijkste woorden en zinnen terugkomt? Daar hoef je dankzij onze slimme e-learning niet over na te denken. De e-learning meet jouw persoonlijke vorderingen en stuurt je gepersonaliseerde herhalingsopdrachten. Zo herhaal je steeds de woorden en zinnen die het belangrijkst voor jou zijn om te herhalen. Zo leer je sneller en benut je je oefentijd buiten de cursus Duits Rotterdam efficiënt.

Je e-learning blijft een jaar lang toegankelijk, zodat je ook nadat je training is afgelopen gewoon kunt blijven oefenen. Zo zorg je ervoor dat je niet vergeet wat je hebt geleerd. Zelfs als het gaat om woorden en onderwerpen waarmee je enige tijd lang niet te maken krijgt in je eigen werkpraktijk. Het is wetenschappelijk aangetoond dat je dankzij onze e-learning je nieuwe kennis over lange tijd blijvend vasthoudt. Ook na een jaar is nog 70 tot 95 procent van de inhoud van je cursus Duits Rotterdam in je langetermijngeheugen aanwezig. Zonder ons trainingsprogramma is dit vaak maar vijf procent.

Inzicht in je eigen voortgang

Verder geeft de e-learning inzicht in de voortgang die je tijdens je cursus Duits Rotterdam doormaakt. Het maakt voor jou inzichtelijk hoeveel van de trainingsinhoud inmiddels meetbaar in jouw langetermijngeheugen is opgenomen. Ook je taaltrainer gebruikt deze gegevens om te zien hoe het gaat en wat je extra moet herhalen. En wil je het rendement van een cursus voor je medewerkers weten? Daar krijg je met e-learning inzicht in.

Flipped Classroom: goed voorbereid naar de cursus Duits Rotterdam

We maken je cursus Duits Rotterdam efficiënter door Flipped Classroom te gebruiken. Dit betekent dat je vóór elke les een filmpje of een online uitleg krijgt en wat oefeningen. Op die manier kom je goed voorbereid naar de cursus. Omdat je vóór de les al de basiskennis zelfstandig leert, kunnen we je lestijd efficiënter besteden. De docent hoeft dan tijdens de les veel minder uit te leggen, zodat er veel tijd overblijft om het Duits in de praktijk toe te passen. Je zit zo meteen goed in de basis en er is meer tijd voor oefening en verdieping tijdens de cursus Duits Rotterdam.

Cursus Duits Rotterdam

Privétraining Cursus Zakelijk Duits

Vincent SlagtWil je een Duits leren in Rotterdam met een taalcursus Duits die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Duits. Je cursus Duits Rotterdam houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. Je volgt de lessen bij je eigen, vaste trainer, op de tijden die jou het beste uitkomen. Dat kan bij jou thuis, op het werk of op onze locatie in Rotterdam. Het aantal lessen en de duur van deze cursus is afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat je wilt leren, zodat je precies de cursus krijgt die je nodig hebt. Aan het einde van de cursus heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en ontvang je een certificaat.

Wil je alles weten over een training op maat bij Ziggurat Taaltrainingen? Download dan onze brochure.

Werkwijze

Intake

Je doet eerst een intakegesprek met een van onze trainingsadviseurs. Dat kan bij ons in Rotterdam, of bij jou op locatie. Tijdens de intake testen we je huidige niveau en stellen we vast wat je graag wilt leren. We willen de inhoud van je cursus Duits Rotterdam meteen zo nauwkeurig mogelijk vaststellen. We bespreken ook hoeveel tijd je hebt om je met de taalcursus Duits en met huiswerk bezig te houden en maken meteen een passende planning. Zo kunnen we je een voorstel doen voor een passende, korte, doelgerichte cursus Duits. Na de intake schrijven we een trainingsvoorstel voor je. Daarin kun je precies nalezen hoe je de Duitse taal tijdens onze cursus kan verbeteren. Je krijgt daar ook een offerte bij. De intake en het trainingsadvies zijn gratis en volledig vrijblijvend.

De praktijk van je cursus zakelijk Duits

Als je vertrouwen hebt in ons voorstel voor jouw cursus, dan gaan we aan de slag. Je eigen taaltrainer neemt dan op korte termijn contact met je op. Jullie plannen dan samen het begin van je cursus Duits en dan beginnen de lessen. Heb je praktijkvoorbeelden uit je werk om mee aan de slag te gaan? Dan kun je die meenemen. Verder gebruiken we oefenmateriaal uit allerlei bronnen, waaronder goede lesboeken. Na je eerste les krijg je toegang tot je persoonlijke e-learning.

We waarborgen de kwaliteit van je cursus zakelijk Duits

Jouw leerdoelen worden tijdens de intake vastgesteld. Je cursus Duits zorgt ervoor dat je die leerdoelen behaalt. Daar zorgen we voor door jouw voortgang en de kwaliteit van je cursus te bewaken. We evalueren je voortgang in e-learning en houden een vinger aan de pols. En gaan dingen anders dan verwacht, bijvoorbeeld omdat je het drukker hebt dan je eerst dacht? Dan passen we je cursus gewoon aan. En als je je cursus Duits een nieuw leerdoel wilt geven, dan kan dat altijd. Na afloop van je cursus ontvang je een voortgangsrapport, waarin we de resultaten van je training op een rij zetten. En de leerdoelen die je behaalt, daar geven we je een certificaat voor. Je krijgt aan het einde van je cursus ook nog een online evaluatieformulier, zodat je ons kunt laten weten hoe het ging.

Groepscursus in Rotterdam

Wil jij je Duits verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zes personen? Kies dan voor onze taalcursussen in Rotterdam met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Duits in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent. Bij de groepstraining open inschrijving Duits starten er twee groepscursussen. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat voor jou de beste cursus is. Een groepstraining bestaat uit 16 of 8 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt. Aan het eind van de training heb je de doelen behaald die horen bij het niveau waarop jij bent ingestroomd en ontvang je een certificaat.

Rotterdam:
De eerstvolgende groepscursus Duits zijn:

 

Training Locatie Start Prijs
Duits niveau I Rotterdam start niet in 2017 €299,-
Duits Conversatiecursus voor Beginners Rotterdam start niet in 2017 €299,-

Weet je niet wat je startniveau is? Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we je startniveau. 

Maatwerk groepstraining

Ben je op zoek naar een cursus Duits voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs om je de mogelijkheden te bespreken.

We geven taalcursussen Duits die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Dat betekent dat de cursus perfect past bij hun werkzaamheden én bij hun niveau. We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch. Dat kan ook met met nadruk op cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts. We maken de cursus Duits volledig op maat. We stellen precies vast wat voor gesprekken je medewerkers moeten kunnen uitvoeren, of welke teksten ze moeten kunnen schrijven of lezen. Daar maken we een praktijkgerichte inhoud voor. Wat zij hebben geleerd kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat.

In een gratis intakegesprek bespreken we de mogelijkheden.

Gratis demo over interculturele communicatie

Heb jij op het werk met mensen uit andere culturen te maken? Cultuurverschillen zijn bij Ziggurat Taaltrainingen een belangrijk onderdeel van je cursus. Je kan hier een gratis e-learningdemo proberen over communiceren over de cultuurgrens heen. De demo geeft je een idee over de inzichten die je bij een cursus Duits kunt krijgen. Het laat je ook zien wat je van onze e-learning kan verwachten.

Deze demo is in het Engels en leert je deze competenties:

 • To distinguish low context from high context communication.
 • The countries that belong in the low context and high context categories.
 • The history of different cultures developing low context and high context communication.
 • Strategies for working with people from low context cultures.
 • Strategies for working with people from high context cultures.
 • Strategies for working with a mixed team of low and high context.

Meer weten?

Vraag gratis en vrijblijvend trainingsadvies voor een zakelijke cursus Duits.

Je krijgt een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

Trainingslocatie Rotterdam
Kruisplein 25Q
3014 DB Rotterdam
Tel: 010-3 072 756

  Vraag informatie aan

  Wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in. Of vraag een intakegesprek aan en ontvang een trainingsvoorstel op maat. Tijdens het gesprek stellen we je doelen vast en testen we je huidige niveau. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

 • Naam bedrijf/organisatie (optioneel):
 • Naam (Voor- en achternaam):
 • E-mailadres:
 • Telefoonnummer:
 • Voorkeur trainingslocatie

  (Je keuze kan later altijd worden aangepast.)

 • Voorkeur trainingsvorm

  (Je keuze kan later altijd worden aangepast.)

 • Vul je vraag of opmerking hieronder in. Wil je een vrijblijvend intakegesprek plannen? Vul dan je voorkeursdag of -tijd in.
 • Of bel ons voor meer informatie op 010-3072756
Bekijk alle taaltrainingen