Cursus Zakelijk Engels

Met een slimme en effectieve taaltraining Engels bereik je meer!

  • VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Cursus Engels in Groningen

Wil je vlekkeloos communiceren in het Engels, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je je kennis van het Engels gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Engels in Groningen verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, in-company of met open inschrijving.

Privetraining-Ziggurat.png

Privétraining

Wil je een training Engels in Groningen die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze privécursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels. Je privécursus Engels in Groningen houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke do's and don’ts waar jij mee te maken krijgt.

Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Zo kunnen zij wat ze hebben geleerd meteen toepassen

Groepstraining-met-open-inschrijving.png

Groepstraining met open inschrijving

Wil jij je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de cursus Engels in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

  • Momenteel zijn er geen open groepstrainingen Zakelijk Engels beschikbaar
icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

PROFESSIONELE TRAINERS

Onze trainingen worden altijd door professionals uitgevoerd. Ze zijn universitair opgeleid, hebben een erkende certificering, of zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring.

icon3-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

SLIMME E-LEARNING

De e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo herhaal je alleen wat nodig is en wordt je leertijd buiten de les zo efficiënt mogelijk ingevuld.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

GERICHT OP JOUW WERK

We maken een taalcursus op maat waarin je vooral oefent met praktijksituaties. Wat je hebt geleerd kun je dan ook direct gebruiken in jouw dagelijkse werk.

icon2-onze-meerwaarde-ziggurat.png

LOCATIE EN PLANNING

Je kunt je training Engels volgen op onze leslocatie aan de Atoomweg 2C in Groningen of gewoon bij jou op het werk. Dat doe je wanneer het jou uitkomt, want we passen de planning aan aan jouw agenda. Je kunt je training Engels overdag, ’s avonds en zelfs in het weekend volgen
icon4-onze-meerwaarde-ziggurat.png

CERTIFICAAT

Na afloop van je cursus Engels in Groningen ontvang je een voortgangsrapport waarin we de resultaten van je training Engels op een rij zetten. Voor de leerdoelen die je hebt behaald, geven we je een certificaat.

Onze meerwaarde

EEN JAAR LANG TRAINEN

In je online leeromgeving kan je tot een jaar na het begin van je cursus Engels in Groningen blijven werken aan je taalvaardigheden. Zo weet je zeker dat wat je hebt geleerd écht blijft hangen.

HET TEAM VAN ZIGGURAT

hanna-ruth-team-ziggurat.png

HANNA-RUTH

trainer Engels

jani-team-ziggurat.png

Jani

trainer Engels

monique-team-ziggurat.png

MONIQUE

trainer Engels

nanne-team-ziggurat.png

NANNE

Trainingsadviseur/trainer Engels

ophuis-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Fokke Ophuis

"Met e-learning kan ik de lesstof namelijk oefenen wanneer het mij uitkomt."

lees verder ››
de-jonge-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Filip de Jonge

"Alle medewerkers moeten ten minste een bepaald niveau van het Engels of het Duits beheersen. Om dat te bereiken, roep ik vaak de hulp in van Ziggurat."

lees verder ››
meer-klanten-referenties-ziggurat.png

Andere klanten

Ziggurat Taaltrainingen verzorgt sinds 2007 taaltrainingen op grote en kleine schaal voor bedrijven en particulieren.

bekijk onze klanten ››
  • Grotografie voor Ziggurat - Spredle - websize-1029.jpg

Leren naast de cursus Engels

Onze cursus Engels stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk in je eigen omgeving oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft wat je hebt geleerd beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo leer je goed zakelijk communiceren in het Engels. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer je dat moet doen. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Engels definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Engels? Neem contact met ons op. 

Bij ons krijg je de cursus Engels die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Engels nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm?

Vraag vrijblijvende offerte aan Vraag brochure aanChat met ons

Of bel ons via ​050-7 200 202

  • taaltrainingen-schema-ziggurat-taaltrainingen.jpg
Scroll naar boven