Taaltraining Cursus Engels Groningen

← Terug naar overzicht -

Cursus Engels Groningen

Wil je vlekkeloos communiceren in het Engels, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je met een cursus Engels Groningen je kennis van het Engels gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Engels Groningen verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Een cursus Engels Groningen volgen kan als privétraining, met een open inschrijving of in company.

De cursussen zakelijk Engels in Groningen zijn voor iedereen die voor zijn werk Engels nodig heeft.

Mogelijke competenties zijn:

Global Culture and Etiquette

cultuurJe bent in staat je vaardig in het Engels uit te drukken, waarbij je rekening houdt met de culturele eigenheden en etiquette van het Engelse taalgebied.

Information Organizational Skills

Je kunt informatie in het Engels kort en correct weergeven, bijvoorbeeld om aantekeningen te maken of notulen te schrijven.

Speaking-telephone

TelephoneJe kunt vaardig in het Engels een telefoongesprek voeren en past de beleefdheidsnormen die daarbij horen toe.

Writing e-mails and letters

emailsJe bent in staat om duidelijke, goed opgebouwde e-mails en brieven te schrijven. Je bent bekend met de juiste aanhef, afsluiting, verbindingszinnen en standaardconstructies.

Speaking and conversation

speakingIn een zakelijke conversatie, presentatie en vergadering kun je gebeurtenissen helder en chronologisch mondeling weergeven, omstandigheden beschrijven, voorstellen doen, plannen uitleggen, je mening begrijpelijk overbrengen en een overtuigend relaas houden.

Writing summaries

writingJe kunt notities of een tekst in het Engels samenvatten en gestructureerd weergeven, bijvoorbeeld voor een briefing, als voorbereiding op een presentatie of in een rapport. Je leert bepaalde gewoontes in de Engelse schrijftaal om begrijpelijke, overtuigende teksten te schrijven.

Vocab and Grammar

vocab.tifJe hebt om te spreken en schrijven een uitgebreide kennis van zakelijke Engelse woordenschat en kunt de grammatica toepassen die nodig is om altijd goed begrepen te worden.

Competenties gebaseerd op je eigen praktijk

Voor je eigen werk heb je bepaalde taal nodig, die alleen op jou van toepassing is. Wil je een bepaalde presentatie voorbereiden? Daar passen we je cursus dan op aan. Of misschien moet je juist woorden leren gebruiken die bij je eigen werkprocessen of vakgebied horen. Dat nemen we in je cursus op.

Bewezen: herhaling helpt

Om je Engelse competenties voor zakelijk gebruik snel te leren en goed in de praktijk te brengen, moet je veel herhalen. Met herhaling leer je meer. Hoe meer je ook buiten je cursus Engels Groningen herhaalt, hoe beter. Maar hoe zorg je ervoor dat je steeds bij de belangrijkste woorden en zinnen terugkomt? Daar hoef je dankzij onze slimme e-learning niet over na te denken. De e-learning meet jouw persoonlijke vorderingen en stuurt je gepersonaliseerde herhalingsopdrachten. Zo herhaal je steeds de woorden en zinnen die het belangrijkst voor jou zijn om te herhalen. Zo leer je sneller en benut je je oefentijd buiten de cursus Engels Groningen efficiënt.

Je e-learning blijft een jaar lang toegankelijk, zodat je ook nadat je training is afgelopen gewoon kunt blijven oefenen. Zo zorg je ervoor dat je niet vergeet wat je hebt geleerd. Zelfs als het gaat om woorden en onderwerpen waarmee je enige tijd lang niet te maken krijgt in je eigen werkpraktijk. Het is wetenschappelijk aangetoond dat je dankzij onze e-learning je nieuwe kennis over lange tijd blijvend vasthoudt. Ook na een jaar is nog 70 tot 95 procent van de inhoud van je cursus Engels Groningen in je langetermijngeheugen aanwezig. Zonder ons trainingsprogramma is dit vaak maar vijf procent.

Inzicht in je eigen voortgang

Verder geeft de e-learning inzicht in de voortgang die je tijdens je cursus Engels Groningen doormaakt. Het maakt voor jou inzichtelijk hoeveel van de trainingsinhoud inmiddels meetbaar in jouw langetermijngeheugen is opgenomen. Ook je taaltrainer gebruikt deze gegevens om te zien hoe het gaat en wat je extra moet herhalen. En wil je het rendement van een cursus voor je medewerkers weten? Daar krijg je met e-learning inzicht in.

Flipped Classroom: goed voorbereid naar de cursus Engels Groningen

We maken je cursus Engels Groningen efficiënter door Flipped Classroom te gebruiken. Dit betekent dat je vóór elke les een filmpje of een online uitleg krijgt en wat oefeningen. Op die manier kom je goed voorbereid naar de cursus. Omdat je vóór de les al de basiskennis zelfstandig leert, kunnen we je lestijd efficiënter besteden. De docent hoeft dan tijdens de les veel minder uit te leggen, zodat er veel tijd overblijft om het Engels in de praktijk toe te passen. Je zit zo meteen goed in de basis en er is meer tijd voor oefening en verdieping tijdens de cursus Engels Groningen.

plaatje

Privétraining Cursus Zakelijk Engels

Vincent SlagtWil je een cursus Engels Groningen die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels. Je cursus Engels Groningen houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. Je volgt de lessen bij je eigen, vaste trainer, op de tijden die jou het beste uitkomen. Dat kan bij jou thuis, op het werk of op onze locatie in Groningen. Het aantal lessen en de duur van deze cursus is afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat je wilt leren, zodat je precies de cursus krijgt die je nodig hebt. Aan het einde van de cursus heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en ontvang je een certificaat.

Mogelijke competenties

We kunnen je privétraining in Groningen volledig op jouw wensen aanpassen. Er zijn ontelbaar veel competenties die we in je cursus kunnen opnemen. Welke dat zijn? Daar komen we door middel van een persoonlijk intakegesprek graag achter. Dit is een aantal voorbeelden van mogelijke competenties:

Global Culture and Etiquette

cultuurJe bent in staat je vaardig in het Engels uit te drukken, waarbij je rekening houdt met de culturele eigenheden en etiquette van het Engelse taalgebied.

Information Organizational Skills

Je kunt informatie in het Engels kort en correct weergeven, bijvoorbeeld om notulen en aantekeningen te maken.

Speaking-telephone

TelephoneJe kunt vaardig in het Engels een telefoongesprek voeren en past de beleefdheidsnormen die daarbij horen toe.

Writing e-mails and letters

emailsJe bent in staat om duidelijke, goed opgebouwde e-mails en brieven te schrijven. Je bent bekend met de juiste aanhef, afsluiting, verbindingszinnen en standaardconstructies.

Speaking and conversation

speakingIn een zakelijke conversatie, presentatie en vergadering kun je gebeurtenissen helder en chronologisch mondeling weergeven, omstandigheden beschrijven, voorstellen doen, plannen uitleggen, je mening begrijpelijk overbrengen en een overtuigend relaas houden.

Writing summaries

writingJe kunt notities of een tekst in het Engels samenvatten en gestructureerd weergeven, bijvoorbeeld voor een briefing, voorbereiding op een presentatie of in een rapport. Je leert bepaalde gewoontes in de Engelse schrijftaal om begrijpelijke, overtuigende teksten te schrijven.

Vocab and Grammar

vocab.tifJe hebt om te spreken en schrijven een uitgebreide kennis van de zakelijk Engelse woordenschat en kunt de grammatica toepassen die nodig is om begrijpelijk in het Engels te communiceren.

Competenties gebaseerd op de eigen praktijk

Tekst over op maat.

Inzicht in je eigen voortgang

Verder geeft de e-learning inzicht in de voortgang die je tijdens je cursus doormaakt. Het maakt voor jou inzichtelijk hoeveel van de trainingsinhoud inmiddels meetbaar in jouw langetermijngeheugen is opgenomen. Ook je taaltrainer gebruikt deze gegevens om te zien hoe het gaat en wat je extra moet herhalen. En wil je het rendement van een cursus voor je medewerkers weten? Daar krijg je met e-learning inzicht in.

Werkwijze

Intake

Je doet eerst een intakegesprek met een van onze trainingsadviseurs. Dat kan bij ons in Groningen, of bij jou op locatie. Tijdens de intake testen we je huidige niveau en stellen we vast wat je graag wilt leren. We willen de inhoud van je cursus Engels Groningen meteen zo nauwkeurig mogelijk vaststellen. We bespreken ook hoeveel tijd je hebt om je met de cursus Engels en met huiswerk bezig te houden en maken meteen een passende planning. Zo kunnen we je een voorstel doen voor een passende, korte, doelgerichte cursus Engels. Na de intake schrijven we een trainingsvoorstel voor je. Daarin kun je precies nalezen hoe je je Engels tijdens onze cursus kan verbeteren. Je krijgt daar ook een offerte bij. De intake en het trainingsadvies zijn gratis en volledig vrijblijvend.

De praktijk van je cursus zakelijk Engels

Als je vertrouwen hebt in ons voorstel voor jouw cursus, dan gaan we aan de slag. Je eigen taaltrainer neemt dan op korte termijn contact met je op. Jullie plannen dan samen het begin van je cursus Engels en dan beginnen de lessen. Heb je praktijkvoorbeelden uit je werk om mee aan de slag te gaan? Dan kun je die meenemen. Verder gebruiken we oefenmateriaal uit allerlei bronnen, waaronder goede lesboeken. Na je eerste les krijg je toegang tot je persoonlijke e-learning.

We waarborgen de kwaliteit van je cursus zakelijk Engels

Jouw leerdoelen worden tijdens de intake vastgesteld. Je cursus Engels zorgt ervoor dat je die leerdoelen behaalt. Daar zorgen we voor door jouw voortgang en de kwaliteit van je cursus te bewaken. We evalueren je voortgang in e-learning en houden een vinger aan de pols. En gaan dingen anders dan verwacht, bijvoorbeeld omdat je het drukker hebt dan je eerst dacht? Dan passen we je cursus gewoon aan. En als je je cursus Engels een nieuw leerdoel wilt geven, dan kan dat altijd. Na afloop van je cursus ontvang je een voortgangsrapport, waarin we de resultaten van je training op een rij zetten. En de leerdoelen die je behaalt, daar geven we je een certificaat voor. Je krijgt aan het einde van je cursus ook nog een online evaluatieformulier, zodat je ons kunt laten weten hoe het ging.

Groepscursus in Groningen

Wil jij je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zes personen? Kies dan voor onze taalcursussen in Groningen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Engels in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

Een groepstraining bestaat uit 20 lessen van twee uur die je op vaste tijden bij ons volgt. Aan het eind van de training heb je de doelen behaald die horen bij het niveau waarop jij bent ingestroomd en ontvang je een certificaat.

De eerstvolgende open groepstrainingen voor het Engels zijn:

Groningen:

Training Locatie Start Prijs
Business English Groningen Feb. 2018 €649

Weet je niet wat je startniveau is? Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we je startniveau. 

Maatwerk groepstraining

Ben je op zoek naar een cursus Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs om je de mogelijkheden te bespreken.

We geven taalcursussen Engels die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Dat betekent dat de cursus perfect past bij hun werkzaamheden én bij hun niveau. We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch. Dat kan ook met met nadruk op cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts. We maken de cursus Engels volledig op maat. We stellen precies vast wat voor gesprekken je medewerkers moeten kunnen uitvoeren, of welke teksten ze moeten kunnen schrijven of lezen. Daar maken we een praktijkgerichte inhoud voor. Wat zij hebben geleerd kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat.

In een gratis intakegesprek bespreken we de mogelijkheden.

Gratis demo over interculturele communicatie

Heb jij op het werk met mensen uit andere culturen te maken? Cultuurverschillen zijn bij Ziggurat Taaltrainingen een belangrijk onderdeel van je cursus. Je kan hier een gratis e-learningdemo proberen over communiceren over de cultuurgrens heen. De demo geeft je een idee over de inzichten die je bij een cursus Engels kunt krijgen. Het laat je ook zien wat je van onze e-learning kan verwachten.

Deze demo is in het Engels en leert je deze competenties:

 • To distinguish low context from high context communication.
 • The countries that belong in the low context and high context categories.
 • The history of different cultures developing low context and high context communication.
 • Strategies for working with people from low context cultures.
 • Strategies for working with people from high context cultures.
 • Strategies for working with a mixed team of low and high context.

Meer weten?

Vraag gratis en vrijblijvend trainingsadvies voor een zakelijke cursus Engels.

Je krijgt een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

Trainingslocatie Groningen
Atoomweg 2C
9743 AK Groningen
Tel: 050-7200202

  Vraag informatie aan

  Wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in. Of vraag een intakegesprek aan en ontvang een trainingsvoorstel op maat. Tijdens het gesprek stellen we je doelen vast en testen we je huidige niveau. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

 • Naam bedrijf/organisatie (optioneel):
 • Naam (Voor- en achternaam):
 • E-mailadres:
 • Telefoonnummer:
 • Voorkeur trainingslocatie

  (Je keuze kan later altijd worden aangepast.)

 • Voorkeur trainingsvorm

  (Je keuze kan later altijd worden aangepast.)

 • Vul je vraag of opmerking hieronder in. Wil je een vrijblijvend intakegesprek plannen? Vul dan je voorkeursdag of -tijd in.
 • Of bel ons voor meer informatie op 050-7200202
Bekijk alle taaltrainingen