• VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Taaltraining bent u op zoek naar een Cursus Zakelijk Engels? Ziggurat Taaltrainingen biedt een Cursus Zakelijk Engels op maat.

Bent u op zoek naar een cursus zakelijk engels? Ziggurat Taaltrainingen biedt een cursus zakelijk engels op maat. Engelse les volgen was nog nooit zo leuk.

Kennis van het zakelijk Engels biedt vele voordelen. Omdat veel internationale zakelijke communicatie in het Engels geschiedt is het prettig én professioneel om je vlekkeloos en foutloos uit te kunnen drukken in deze internationale taal.

Cursus zakelijk Engels

Iedereen heeft op de middelbare school Engelse les gevolgd. Het kennisniveau van de Engelse taal zit bij de meeste Nederlanders wel goed. Wij kunnen ons goed verstaanbaar maken in het Engels en begrijpen ook wat – ons in het Engels verteld wordt. Maar wellicht heb je voor je werk juist specifieke kennis nodig van de Engelse taal.

De cursus zakelijk engels die je volgt bij Ziggurat Taaltrainingen lijkt in niets op de Engelse les die je op de middelbare school gevolgd hebt. Daar was de lesstof voor iedereen gelijk en werd er een algemeen lesprogramma gevolgd. Bij ons werkt het volgen van een cursus Engels anders. Wij richten ons specifiek op zakelijke communicatie in het Engels. Onze leerstof bieden wij in drie trainingsvormen aan. Deze trainingsvormen worden hieronder beschreven.

Privétraining

Wanneer je bijvoorbeeld voor je werk veel moet communiceren in het Engels is het prettig om goed beslagen ten ijs te komen. Niets is vervelender dan mails schrijven met een voor een Engelsman vreemde zinsopbouw of een telefoongesprek voeren waarin je net de juiste vertaling van een woord niet kent.

We kijken in een intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Wat verwacht je van de training? Wat verwacht je van ons? Waarom heb je een betere kennis van het zakelijke Engels – nodig? Op basis van de uitkomst van dit gesprek stellen wij een trainingsprogramma voor je op. Dit doen we in overleg met jou en ook tijdens de training laten we je niet aan je lot over. Wij beperken ons niet tot lesgeven, maar volgens tijdens de training je vorderingen op de voet. Als blijkt dat de training effectiever kan, dan passen we de training aan. Zo maken we effectief gebruik van de trainingstijd en van jouw capaciteiten.

Je volgt de lessen bij een vaste docent op tijden die jou het beste uitkomen. Je volgt de lessen op onze locatie in Groningen of bij het bedrijf waar je werkt. Aan het eind van de training heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en ontvang je van ons een certificaat als bewijs dat de cursus zakelijk engels zijn vruchten heeft afgeworpen.

Groepstraining

Wil je een cursus zakelijk engels volgen om je zakelijke communicatieve vaardigheden in de Engelse taal te verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zes personen? Dan ben je van harte welkom om onze taalcursus in Groningen te volgen. In de lessen is er ruim aandacht voor spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Ook besteden we veel aandacht aan conversatie, grammatica en woordenschat. Doordat je de taaltraining in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

Een groepstraining bestaat uit zestien lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt. Aan het eind van de training heb je doelen behaald die horen bij het niveau waarop je bent ingestroomd en ontvang je van ons een certificaat als bewijs dat je de cursus zakelijk engels met succes hebt afgerond.

"Het geeft me een kick om iemand Engels te leren. Taal is zegmaar echt mijn ding!"

- Jani, trainer Engels

________________________

Spreek je vloeiend Engels?

Wij geven ook cursussen in andere talen. Volg bijvoorbeeld ook eens een cursus in het:

EngelsDuitsNederlandsArabischDeensFransFriesFinsItaliaansJapansNoorsPoolsPortugeesRussischSpaansTsjechischZweeds

  • slim-herhalen-meer-onthouden-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk engels voor één of meer van je medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak om te inventariseren wat je medewerkers al wel en wat ze nog niet weten – en of er branchespecifieke wensen zijn waar we rekening mee moeten houden. Wij geven taaltrainingen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en het doel waarvoor zij de cursus Engels moeten gaan volgen. We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoopgericht tot zeer specialistisch. Wat je sector ook is, we maken een training op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Wat ze geleerd hebben, kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers van ons een certificaat als bewijs dat de incompanytraining met een goed resultaat is gevolgd.

Meer informatie? Vraag trainingsadvies aan.

Ziggurat Taaltrainingen biedt de training die je nodig hebt. Dat doen we door eerst te kijken naar wat het doel moet zijn van de training en het instapniveau dat je hebt. Dit gebeurt in een gratis intakegesprek. Je krijgt een niveautest en je ontvangt ons gratis trainingsadvies met een uitgebreid persoonlijk rapport.

Altijd al die cursus zakelijk engels willen volgen? Wacht niet langer en neem vandaag contact met ons op om een afspraak te maken.

  • taaltrainingen-e-learning-ziggurat-taaltrainingen.jpg
icon2-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

PROFESSIONELE TRAINERS

Onze trainingen worden altijd door professionals uitgevoerd. Ze zijn universitair opgeleid, hebben een erkende certificering, of zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring.

icon3-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

SLIMME E-LEARNING

De e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo herhaal je alleen wat nodig is en wordt je leertijd buiten de les zo efficiënt mogelijk ingevuld.

icon4-onzemeerwaarde-home-ziggurat.png

GERICHT OP JOUW WERK

We maken een taalcursus op maat waarin je vooral oefent met praktijksituaties. Wat je hebt geleerd kun je dan ook direct gebruiken in jouw dagelijkse werk.

icon2-onze-meerwaarde-ziggurat.png

LOCATIE

Je training kan overal in Nederland plaatsvinden. Bijvoorbeeld op jouw werkplek, bij ons in Rotterdam of Groningen of op één van onze tientallen externe locaties.

icon4-onze-meerwaarde-ziggurat.png

CERTIFICAAT

Na afloop van je cursus ontvang je een voortgangsrapport, waarin we de resultaten van je training op een rij zetten. En de leerdoelen die je behaalt, daar geven we je een certificaat voor.

Onze meerwaarde

EEN JAAR LANG TRAINEN

Na een training heb je nog altijd toegang tot je online training. Je kan tot een jaar na het begin van je training blijven werken aan je taalvaardigheden. Zo weet je zeker dat wat je hebt geleerd écht blijft hangen

Scroll naar boven