• VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Taaltraining Duitse les volgen? Met onze Duitse les verbeter je je Duitse taalvaardigheid.

Wil je vlekkeloos communiceren in het Duits, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je met een Duitse les je kennis van het Duits gewoon weer eens opfrissen? Met een Duitse les verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Een Duitse les volgen kan als privétraining, met een open inschrijving of incompany.

Duitse les

Kennis van de Duitse taal heeft vele voordelen. Duitsland is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Als je voor je werk met Duitsers te maken hebt is kennis van de Duitse taal een must. Je kan daarom bij ons Duitse les volgen om je Duitse taalvaardigheid te verbeteren.

Duits privétraining

Wil je een Duitse les die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Duits. Je taalcursus Duits houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt. Je volgt de lessen bij je eigen, vaste docent, op de tijden die jou het best uitkomen. Dat kan bij jou thuis, op het werk of op een van onze locaties in Rotterdam en Groningen. Het aantal lessen en de duur van je Duitse les is afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat je wilt of moet leren, zodat je precies de lessen krijgt die je nodig hebt. Aan het einde van de training heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en krijg je een certificaat.

Open Groepstraining

Wil je Duitse les volgen om de taal te leren of je kennis van de Duitse taal te verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zes personen?. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de Duitse les in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent. De open inschrijving is bedoeld voor beginners en bestaat uit 16 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt. Aan het einde van de training heb je de doelen behaald die horen bij het niveau waarop jij bent ingestroomd en ontvang je een certificaat. Er begint twee keer per jaar een nieuwe reeks: de eerste in februari en de tweede in september.

Incompanytraining

Ben je op zoek naar Duitse les voor een of meer van je medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak om te inventariseren wat je medewerkers al wel en wat ze nog niet weten van de Duitse taal. Wij geven taaltrainingen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en het doel waarvoor zij Duitse les gaan volgen. We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoopgericht tot zeer specialistisch. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Wat zij geleerd hebben, kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijks werk. Aan het einde van de cursus ontvangen de deelnemers van ons een certificaat als bewijs dat de Duitse les het bedoelde effect heeft gehad.

"Het geeft me een kick om iemand Duits te leren. Taal is zegmaar echt mijn ding!"

- Ilona, trainer Duits

________________________

Spreek je vloeiend Duits?

Wij geven ook cursussen in andere talen. Volg bijvoorbeeld ook eens een cursus in het:

EngelsDuitsNederlandsArabischDeensFransFriesFinsItaliaansJapansNoorsPoolsPortugeesRussischSpaansTsjechischZweeds

  • leren-naast-de-cursus-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Leren naast de Duitse les

Onze taalcursus Duits stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft het geleerde beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo kun je goed communiceren in het Duits. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren

Meer informatie? Vraag een trainingsadvies aan.

Ziggurat Taaltrainingen biedt de Duitse les die jij nodig hebt. Dat doen we door eerst te kijken naar wat je nodig hebt. Dit doen we in een gratis intakegesprek. Je krijgt een niveautest en je ontvangt ons gratis trainingsadvies met een uitgebreid persoonlijk rapport.

Altijd al die Duitse les willen volgen? Wacht niet langer en neem vandaag contact met ons op om een afspraak te maken.

  • slim-herhalen-meer-onthouden-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg
Scroll naar boven