• VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Taaltraining Arabisch

Wil je in het Arabisch kunnen communiceren, bijvoorbeeld omdat je in het Midden-Oosten werkt of omdat je Koran en de cultuur beter wilt begrijpen? Met onze taaltraining Arabisch leer je Arabisch te spreken en te schrijven. Dat kan in een privétraining, met een open inschrijving of in company.

Privétraining Arabisch

Wil je een taalcursus die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als zelfstandige of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Arabisch.

Je volgt de lessen bij je eigen, vaste docent, op de tijden die jou het best uitkomen. Dat kan bij jou thuis, op het werk of op een van onze locaties in Rotterdam en Groningen. Het aantal lessen en de duur van deze taalcursus is afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat je wilt of moet leren, zodat je precies de lessen krijgt die je nodig hebt. Aan het eind van de training heb je de doelen behaald die we in het intakegesprek hebben besproken en ontvang je een certificaat.

Groepstraining met open inschrijving

Wil je Arabisch leren in een gezellige groep van drie tot maximaal zes personen? Kies dan voor onze taalcursus in Rotterdam of Groningen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Arabisch in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

De open inschrijvingen zijn altijd bedoeld voor beginners, behalve bij Engels en Arabisch. Deze laatste hebben meerdere niveaus waarop je kunt instromen. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat voor jou het beste niveau is. Een groepstraining bestaat uit 16 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt. Aan het eind van de training heb je de doelen behaald die horen bij het niveau waarop jij bent ingestroomd en ontvang je een certificaat. Er begint twee keer per jaar een nieuwe reeks: de eerste in februari en de tweede in september.

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een taaltraining Arabisch voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben.

We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Wat zij hebben geleerd kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk.

Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat. De taalcursus kan individueel of in groepen. In een gratis intakegesprek bepalen we de mogelijkheden.

"Het geeft me een kick om iemand Arabisch te leren. Taal is zegmaar echt mijn ding!"

- Youssef, docent Arabisch

________________________

Spreek je vloeiend Arabisch?

Wij geven ook cursussen in andere talen. Volg bijvoorbeeld ook eens een cursus in het:

EngelsDuitsNederlandsArabischDeensFransFriesFinsItaliaansJapansNoorsPoolsPortugeesRussischSpaansTsjechischZweeds

________________________

offerte aanvragen ››

  • slim-herhalen-meer-onthouden-taaltrainingen-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Leren naast de cursus Arabisch

Onze taaltrainingen stoppen niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft het geleerde beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo voor het Engels. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Arabisch definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Arabisch? Vraag trainingsadvies

Bij ons krijg je de cursus Arabisch die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou in een gratis intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Arabisch nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm? Je krijgt een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

  • Taaltrainingen-schema.png
Scroll naar boven