Cursus Zakelijk Engels

Met een slimme en effectieve taaltraining Engels bereik je meer!

  • VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Cursus Engels: taaltraining op maat

Wil je vlekkeloos communiceren in het Engels, bijvoorbeeld omdat je in een internationale omgeving werkt? Of wil je je kennis van het Engels gewoon weer eens opfrissen? Met onze cursus Engels verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, met een open inschrijving of incompany.

Privetraining-Ziggurat.png

Privétraining

Wil je een cursus Engels die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels. Je cursus Engels houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij mee te maken krijgt.

Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties.

Groepstraining-met-open-inschrijving.png

Groepstraining met open inschrijving

Wil jij je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Engels in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

HET TEAM VAN ZIGGURAT

afbeelding1-hetteam-home-ziggurat.png

IAN REITSMA

trainingsadviseur

afbeelding2-hetteam-home-ziggurat.png

ILONA BRINKS-WISSE

trainer Duits

afbeelding3-hetteam-home-ziggurat.png

YOUSSEF EL BOUAYADI

trainingsadviseur

afbeelding4-hetteam-home-ziggurat.png

MATHILDE BRENKMAN

trainer Frans

  • Grotografie voor Ziggurat - Spredle - websize-1029.jpg

Leren naast de cursus Engels

Onze cursus Engels stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk in je eigen omgeving oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft wat je hebt geleerd beter hangen.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Zo leer je goed zakelijk communiceren in het Engels. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer je dat moet doen. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Engels definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Engels? Neem contact met ons op. 

Bij ons krijg je de cursus Engels die je nodig hebt. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou wat je wensen en eisen zijn. Waarvoor heb je een betere kennis van het Engels nodig? Wat is voor jou de beste trainingsvorm?

Vraag vrijblijvende offerte aan Vraag brochure aanChat met ons

Of bel ons via ​050-7 200 202

  • taaltrainingen-schema-ziggurat-taaltrainingen.jpg

Scroll naar boven