Cursus Nederlands

Met een slimme en effectieve taaltraining Nederlands bereik je meer!

  • VOLLEDIG OP MAAT
  • PROFESSIONELE TRAINERS
  • SLIMME E-LEARNING
  • GERICHT OP JOUW WERK

Cursus Nederlands: taaltraining op maat

Wil je vlekkeloos communiceren in het Nederlands, bijvoorbeeld omdat je in Nederland bent komen wonen? Of wil je je medewerkers een training Nederlands aanbieden? Met onze cursus Nederlands verbeter je de schrijf- en spreekvaardigheid van jezelf of van je medewerkers. Dat kan in een privétraining, met een open inschrijving of incompany.

Privetraining-Ziggurat.png

Privétraining Nederlands

Wil je een cursus Nederlands die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Of op die van je medewerker? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Nederlands richt zich helemaal op wat er moet worden verbeterd, bijvoorbeeld om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Nederlands. De cursus Nederlands houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en don’ts waar jij of je medewerker mee te maken krijgt.

Groepstraining-met-open-inschrijving.png

Groepstraining met open inschrijving

Wil jij je Nederlands verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Of wil je dit aan je medewerker aanbieden? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Nederlands in een kleine groep volgt, krijgt elke deelnemer volop persoonlijke aandacht van de docent.

  • Wij bieden momenteel geen open groepstrainingen met inschrijving Nederlands aan
Incompanytraining-ZIGGURAT.png

Incompanytraining

Ben je op zoek naar een cursus Nederlands voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs en geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. We richten de lessen helemaal op de praktijk en maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties.

HET TEAM VAN ZIGGURAT

afbeelding1-hetteam-home-ziggurat.png

IAN REITSMA

trainingsadviseur

afbeelding2-hetteam-home-ziggurat.png

ILONA BRINKS-WISSE

trainer Duits

afbeelding3-hetteam-home-ziggurat.png

YOUSSEF EL BOUAYADI

trainingsadviseur

afbeelding4-hetteam-home-ziggurat.png

MATHILDE BRENKMAN

trainer Frans

  • Grotografie voor Ziggurat - Spredle - websize-1029.jpg

Leren naast de cursus Nederlands

Onze cursus Nederlands stopt niet als de docent weg is. Met e-learning kun jij of kan je medewerker namelijk in de eigen persoonlijke omgeving oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor is het leerrendement aan het einde van de training hoger.

We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. Ook kunnen we de e-learning toespitsen op de eigen werkvloer van je medewerker en de situaties waar hij of zij mee te maken krijgt. Zo is het mogelijk om snel en doelgericht te leren. Verder is het mogelijk om via de e-learning altijd in contact met je taaltrainer te komen.

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Probeer dan onze demo. Daarvoor moet je je wel eerst even registreren.

Slim herhalen betekent meer onthouden

Om nieuwe kennis te onthouden is het nodig om regelmatig te herhalen wat er is geleerd. Maar hoe vaak en wanneer? Dat probleem wordt door onze slimme e-learning oplgelost: het meet de vorderingen van elke deelnemer en zorgt ervoor dat er regelmatige herhaling plaatsvindt. Omdat de oefentijd zo optimaal wordt ingevuld is het leerrendement aan het einde van de training hoger. Het is de snelste manier om nieuwe kennis van het Nederlands definitief te verankeren.

Meer weten over een cursus Nederlands? Vraag trainingsadvies

Bij ons kun je een cursus Nederlands laten samenstellen die zo goed mogelijk op de leerdoelen van jou of van je medewerker aansluit. Hoe doen we dat? Eerst kijken we samen met jou en/of je medewerker tijdens een gratis intakegesprek naar de wensen en eisen. Waarvoor is er een betere kennis van het Nederlands nodig? Wat is de beste trainingsvorm? We doen een gratis niveautest en je ontvangt ons trainingsadvies in een uitgebreid persoonlijk rapport.

Het intakegesprek kan bij jou op het werk, op onze trainingslocatie en ook telefonisch. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake of vraag een offerte aan.

  • taaltrainingen-schema-ziggurat-taaltrainingen.jpg

REFERENTIES

overtoom-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Erik Overtoom

'Wereldwijd word ik als autoriteit gezien op het gebied van onderzoek naar de toedracht van branden.'

lees verder ››
slagt-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Vincent Slagt

‘Mijn camping-Duits is niet voldoende in mijn huidige baan.’

lees verder ››
kloosterhuis-referenties-ziggurat-taaltrainingen.png

Peter Kloosterhuis

'De lessen richten zich ook nog eens precies op wat ik nodig heb: Duitse vaktermen uit mijn sector.'

lees verder ››
Scroll naar boven